Advies

Beheren is een werkwoord. Het maken van plannen alleen en/of het aanschaffen van een FMIS is onvoldoende om daadwerkelijk grip te krijgen op uw gebouw- en middelenbeheer. Daarom biedt Facility Kwadraat uitgebreide dienstverlening en begeleiding bij het implementeren en uitvoeren van uw onderhoudsplannen en het succesvol opzetten van FMIS WISH binnen uw facilitaire en vastgoedorganisatie.

U wilt grip op uw nieuwe FMIS. Een gezonde instelling.

Op basis van best practices begeleiden wij uw organisatie bij het implementeren van ons FMIS WISH systeem. Hoewel het volledige systeem tot uw beschikking wordt gesteld kan het door de modulaire opbouw stap voor stap worden geïmplementeerd. De meest prangende vraagstukken worden als eerste aangepakt. Op termijn kunnen andere modules worden toegevoegd. Ons succesvolle implementatieconcept zorgt met persoonlijke begeleiding, trainingen en een goed bereikbare helpdesk voor positief draagvlak en enthousiasme in uw organisatie. Daarnaast helpen onze adviseurs bij het opstellen van invoerprotocollen, het trainen van de applicatiebeheerder en het vastleggen van rechten en rollen van gebruikers. Alles wordt vastgelegd in een heldere Service Level Agreement.

U wilt grip op uw onderhoudsplannen. Een gezonde instelling.

Een meerjarenonderhoudsplan alleen creëert nog geen grip; het plan moet worden afgestemd op uw vastgoedbeleid en binnen de financiële kaders van uw organisatie passen. Alleen dan ontstaan werkelijk inzicht en grip. Wij begeleiden en adviseren u bij zowel het opstellen als bij het uitvoeren van het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

U wilt grip op uw vastgoedportefeuille. Een gezonde instelling.

Facility Kwadraat ondersteunt met haar vastgoedgerelateerd modules vastgoedmanagers bij het strategisch sturen van de vastgoedportefeuille. Mede dankzij haar advies, blijft het vastgoed concurrerend, renderend en aantrekkelijk en kan de vastgoedmanager exploitatiegericht handelen. In dit proces zet de vastgoedmanager samen met Facility Kwadraat bedreigingen om in kansen. In ons vindt u een specialist met de juiste kennis, jarenlange ervaring en slimme softwareoplossingen voor strategisch Vastgoedbeheer en Verhuurbeheer.