Krachtig beveiligd FMIS WISH

Facility Kwadraat is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en infrastuctuur. Het krachtig beveiligen van haar netwerk en data binnen FMIS WISH is een continue proces en heeft 24/7 haar aandacht.

Krachtig beveiligd databeheer

Uw data is in de Cloud robuust beschermd. Middels een firewall weren wij ongewenste bezoekers en worden de gevaren van hackers of een DoS aanval afgewend.

Beschikbaarheid gegarandeerd

Uw data moet altijd beschikbaar zijn en mag nooit verloren gaan. Van uw data wordt dagelijks een backup gemaakt. Omdat gebruik wordt gemaakt van twee datacenters draaien onze cloud en backup in verschillende datacenters. Als een server uitvalt, wordt bovendien automatisch overgeschakeld op een alternatieve server. Zo kunnen we u altijd een hoge beschikbaarheid garanderen.

Servers ISO 9001 en ISO 27001-gecertificeerd

Betrouwbare, state-of-the art datacenters in Nederland gingen ons al voor en werken met exact dezelfde apparatuur. De servers zijn ISO 9001 en ISO 27001-gecertificeerd. Een groot voordeel is dat niet alleen de snelheid, maar ook de opslagcapaciteit voor documenten aanzienlijk is. ISO 27001 helpt u uw informatie te beschermen in de volgende opzichten:

  • Vertrouwelijkheid garanderen dat informatie alleen toegankelijk is voor daartoe geautoriseerde personen.
  • Integriteit waarborgen de accuraatheid en volledigheid van informatie en informatieverwerkingsmethoden.
  • Beschikbaarheid garanderen dat geautoriseerde  gebruikers toegang hebben tot informatie en de daarmee verbinden middelen  wanneer dit nodig is.

Optimale performance

Ons netwerk staat garant voor een optimale performance. WISH heeft de snelheid die u  mag verwachten van een leverancier van een SAAS software-oplossing in de Cloud. Uw internetverbinding en eigen veiligheidsvoorziening binnen uw eigen organisatie kunnen invloed hebben op de performance. WISH is ontwikkeld op het allernieuwste platform.