Onderhoud begroten, plannen en uitvoeren

Onderhoudsmanagement: intensief begroten, plannen en uitvoeren

Bij een meerjarenonderhoudsplan hoort ook een onderhoudsbegroting. Onderhoud begroten en het MJOP zorgen er zo samen voor dat er onderhoudsvoorzieningen zijn en onderhoudsactiviteiten echt van start kunnen. De uitvoering van planmatig onderhoud is ook in de voorbereiding al intensief, vaak door de grote variatie aan betrokken partijen. De vastgoedadviseurs van Facility Kwadraat adviseren en assisteren bij de financiële afstemming, de projectbewaking en de actualisatie van uw MJOP.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Stappenplan meerjarenonderhoud

Opstellen, implementeren, begroten en uitvoeren. Download het stappenplan meerjarenonderhoud en ga stapsgewijs op weg naar heldere onderhoudsrapportages. 

Van begroten tot bewaken met WISH

Als u uw MJOP vastlegt in onze software WISH, maakt u nauwkeurige onderhoudsbegrotingen die u kunt voorleggen aan directie en controllers. Daarmee zien zij welke financiële consequenties bijvoorbeeld buitenschilderwerk of investeringen in duurzaamheid met zich meebrengen. Krijgt u groen licht voor de onderhoudsactiviteiten? Dan worden ze in de WISH-module MJOP automatisch aangemerkt als ‘project’. Met WISH Projectadministratie krijgt u grip op het financiële verloop en op de doorlooptijden. Voor een nog betere aansluiting kunt u investeringscoderingen afstemmen op de wensen van uw financiële administratie.

Onderhoudsmanagement met WISH-software, dit zijn de voordelen:

  • Tool voor onderhoudsplanning en vastgoedstrategie 
  • Geïntegreerde interactieve dashboards van Qlik Sense
  • Afstemming en aansluiting met de financiële administratie 
  • Transparantie in onderhoudsvoorzieningen en jaarbudgetten
  • Schaalvoordelen te behalen bij aanbestedingen  
  • Onderhouds- en investeringskosten effectief doorbelasten 
  • Grip op op lopende projecten, offertes en contracten.

Lees meer over de software

Meer over het meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat