Wat een mooi begin van 2018:Dormio Resort heeft ons de opdracht gegeven het meerjarenonderhoud van haar luxueuze vakantiehuizen in kaart te brengen!

Dormio staat in voor de kwaliteit en de conditie van haar prachtige Resort. Dormio Resort Maastricht is in 2016 geopend en het meest luxueuze vakantiepark van Limburg. Het park is onderdeel van Dormio. Holidays, een jonge sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels.

Fase 1 en 2 van de nieuwbouw in Maastricht bestaat uit 126 vrijstaande luxueuze woningen. Voor de zomer van 2018 wordt fase 3 van het vakantiepark opgeleverd: een hotel, 79 appartementen en een zwembad. Al het vastgoed wordt opgenomen in het MJOP. Daarmee wordt grip op de onderhoudskosten in aankomende 20 jaar verkregen.

Facility Kwadraat stelt het MJOP op maat samen in overleg. Tijdens de persoonlijke gesprekken met Dormio worden afspraken gemaakt over onder andere elementen, cyclus en kostenkengetallen. Zo worden ook branchespecifieke onderdelen zoals sauna, jacuzzi, zwembad in het meerjarenonderhoudsplan opgenomen.

Dormio laat zich bij haar onderhoud en beheer ondersteunen door onze software WISH. FMIS WISH is modulair inzetbaar en mobiel te gebruiken, bijvoorbeeld ter plaatse van een vakantiehuis. Dormio zet WISH behalve voor het meerjarenonderhoud  ook in voor haar meldingenbeheer, inventarisbeheer, contractbeheer en veiligheidschecks.

Dormio Holidays beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaire. Met haar 10 vakantie resorts en hotels verhuurt en beheert zij in totaal ruim 700 vakantieaccommodaties en heeft zij ca. 150 medewerkers.

Wilt u meer weten over deze case bel ons geheel vrijblijvend op 073-6444644 of stel via contact uw vraag.