Het Facilitair Management Informatie Systeem van Facility Kwadraat is vernieuwd. FMIS WISH 3.0 is sneller, slimmer en mooier. Nieuwe klanten starten gelijk in het nieuwe systeem. Klanten die WISH al gebruiken kunnen vanaf nu de overstap gaan maken.

FMIS WISH 3.0

De nieuwe versie van WISH is de opvolger van WISH ASP en WISH SilverLight. Natuurlijk werden ook de voorgangers van deze software in de cloud continu geüpdatet, maar nieuwe technische ontwikkelingen zorgden ervoor dat Facility Kwadraat besloot tot een geheel nieuwe versie. Hierin zijn noodzakelijke, maar ook wenselijke aanpassingen gedaan. De pilot verloopt gunstig en WISH 3.0 is nu klaar voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Mobiel en API’s

WISH 3.0 heeft een nieuw design en is helemaal responsive. Dat betekent dat de software perfect werkt op zowel desktop als mobiele apparaten. Ook de gebruiksvriendelijkheid is nog beter geworden en WISH 3.0 werkt sneller door een andere dataverwerking. Het FMIS is ook voorzien van API’s, die ervoor zorgen dat koppelingen met andere pakketten nog gemakkelijker gemaakt kunnen worden.

Overstap

De eerste nieuwe klanten werken al met WISH 3.0, bestaande klanten worden in november meegenomen in de nieuwe software en de voordelen van de overstap. In de loop van 2019 werken alle klanten van Facility Kwadraat met de nieuwe software.

Bent u nieuwsgierig naar WISH 3.0? We geven graag een demo. Of lees meer over FMIS WISH op deze site.