FMIS WISH zinvolle terugblik

Een zinvolle terugblik 2021

Terugblikken is er niet voor onze ‘nostalgie’ of trots, maar om u te helpen bij uw speerpunten. Om u te prikkelen tot het nemen van (verdere) stappen in het verduurzamen van uw vastgoed, het optimaliseren van uw online ServiceDesk voor een betere samenwerking of meer datagedreven beheren van uw vastgoed en facility. Met of zonder integraties, zoals met onze samenwerkingspartner TOPdesk. Of gewoon, omdat ook kleine wijzigingen, grote gemakken kunnen opleveren, zoals het gebruik van mobiele huurinspectiesoftware en QR-codes. Daarom gunnen we u onze terugblik voor ‘meer’ gemak voor u!

Onze FMIS WISH belofte

Om onze FMIS WISH-belofte waar te maken heeft ons ontwikkelteam onder leiding van technisch directeur Pim Kerkhof veel werk verricht. Onze belofte om met betere informatie meer te bereiken binnen uw facilitair en vastgoedbeheer. Ieder jaar weer ‘meer’ dan het vorig jaar. Meer gemak, meer efficiëntie, en meer comfort voor u, uw medewerkers, bewoners of huurders van uw vastgoed en faciliteiten. De laatste versie van onze software wordt u altijd gemakkelijk online ter beschikking gesteld. Wat we vorig jaar ‘meer’ gedaan hebben? Dat delen we (nogmaals) graag aan de hand van een korte terugblik. Ik hoor u denken nu nog een terugblik? Ja, dat kan nog heel zinvol zijn.

SaaS, gemakkelijk de laatste versie

WISH is een Software as a Service (SaaS). Dat betekent dat onze software gemakkelijk via internet ter beschikking wordt gesteld aan de gebruiker. Voor het gebruik van FMIS WISH betaalt u abonnementskosten. U beschikt altijd automatisch over de laatste versie van het systeem, dus over de laatste ontwikkelingen. Wij zorgen voor het onderhoud, de hosting en de back-ups van uw data. En last but not least: een zeer krachtige beveiliging! Wij ontzorgen u graag.

Laatste software ontwikkelen in 2021.

Laatste ontwikkelingen 2021

Deel met ons uw speerpunten in 2022! 

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem