Marketing & Communicatie Medewerker (parttime)
Facility Kwadraat in Den Bosch is op zoek naar een creatieve allrounder (24-32 uur) op het gebied van online marketing en communicatie. Zit jij boordevol goede ideeën en wil jij bijdragen aan een succesvolle lancering van ons softwareproduct WISH 3.0? Wij gaan graag met je in gesprek! 

Wat ga je doen?
Jij zorgt in eerste instantie voor een goede online zichtbaarheid van onze organisatie en diensten. Jij ziet waar de (online) kansen liggen door wat je meekrijgt op de werkvloer en je bruist van de ideeën hoe je dit het beste kan vertalen naar een online strategie. Door jouw online uitingen blijven onze klanten en prospects perfect op de hoogte van al onze ontwikkelingen, klantcases en succesmomenten.  

Het 1e project dat je mag gaan oppakken is veel bekendheid geven rondom de lancering van de nieuwe versie ‘WISH 3.0’. WISH is ons eigen modern FMIS (Facility Management Informatie Systeem) waar inmiddels 20.000 gebruikers met veel plezier in werken. Deze grootse lancering ga je bekend maken door o.a. wekelijkse social media uitingen, zelfgeschreven blogs en het perfect onderhouden van onze website. De ‘customer journey’ houd je hierbij altijd goed in de gaten. 

Naast de creatieve kant van deze rol houd je ook goed de conversie van alle uitingen in de gaten. Jij zorgt voor een goede meetbaarheid van al jouw marketing- en communicatie inspanningen en analyseert de traffic op onze website en social media kanalen. Je ziet waar er ruimte is voor nóg betere resultaten en weet dit om te zetten in de juiste acties, evenementen, campagnes etc. Zoekmachine-optimalisatie is voor jou geen vraag maar een doel. Afhankelijk van jouw kennis en ervaringen willen we dit jaar ook gaan onderzoeken of een marketing automation systeem voor ons interessant kan zijn. 

Kortom een uitdagende een veelomvattende job! 

Dit is de nieuwe collega die wij zoeken: 

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Marketing, Communicatie of Journalistiek; 
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol; 
  • Jij bent een échte social media expert en perfect op de hoogte van de nieuwste marketing & communicatie technieken;  
  • Creatief, doortastend en een echte aanpakker; 
  • Je hebt een frisse blik en zit vol met originele ideeën; 
  • Kennis van SEO en SEA; 
  • Je woont binnen een straat van 30 km van Den Bosch. 

Wat bieden wij?
Een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie waarin je veel van je eigen initiatief en creativiteit kwijt kunt. We werken met 15 medewerkers in een splinternieuw modern kantoor hard aan het succes van Facility Kwadraat.
Wij kennen een open en  informele cultuur en bieden medewerkers de ruimte om zich verder te ontwikkelen. We bieden flexibiliteit in werkuren (minimaal 24 uur) en een goed maandsalaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben we een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden. Je start in deze functie met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract.  

splinternieuw kantoorpand

Facility Kwadraat
Wij ondersteunen organisaties bij het krijgen van overzicht op het meerjarenonderhoud en beheer van vastgoed en de facilitaire processen die zich daarin afspelen. De sectoren die wij tot onze doelgroep kunnen rekenen zijn zorgorganisaties; dit is ons specialisme, gemeenten, onderwijs en het bedrijfsleven. 

Met FMIS WISH heeft onze klant software in huis die het gebruik van vastgoed, middelen, faciliteiten en inzet van mensen ondersteunt én optimaliseert. Daarmee komt de software tegemoet aan ambities van facilitaire en vastgoedmanagers om efficiënter te werken, kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen. Ten behoeve van het vastgoedbeheer brengen onze onderhoudsdeskundigen het vastgoed en het meerjarenonderhoud van gebouwen in kaart. Facility Kwadraat biedt met FMIS WISH een betaalbare softwareoplossing, voorzien van een uitgebreide dienstverlening, korte communicatielijnen en kennis van de sector. We zijn een kleine organisatie met een grote naam binnen ons specialisme!  

Geinteresseerd?
Zo enthousiast dat je direct wilt reageren op deze rol? Klik dan op deze sollicitatie-link.

Primatch ondersteunt Facility Kwadraat bij de werving van deze vacature. We horen graag wat je in deze functie aanspreekt. Contact opnemen kan met Marlou Weeda (recruiter). Marlou is bereikbaar op tel: 088-532 5125. Kijk voor meer informatie ook op onze website www.facility2.nl.

Primatch ondersteunt Facility Kwadraat bij deze werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.