DASHBOARD QLIK SENSE BINNEN DE KRACHT VAN FMIS WISH

OBJECTIEVE  ANALYSES EN INZICHTEN

Facility Kwadraat ontwikkelde interactieve dashboards door een naadloze integratie tussen het WISH-systeem en de Qlik Sense software. Qlik Sense is Business Intelligence-software die waardevolle data voor u verzamelt en doorgrondt, rechtstreeks uit FMIS WISH. Maar deze software doet méér: ze maakt de informatie ook begrijpelijk voor andere belanghebbenden. Dat gebeurt met overzichtelijke visualisaties in het managementdashboard. Daarmee kunt u vraagstukken feitelijk beantwoorden, de kritische prestatie indicatoren (KPI’s) objectief meten en presentaties maken voor anderen zonder dat hij of zij gebruiker is van WISH. Met dashboard Qlik Sense kunt u uw vastgoed en faciliteiten doelmatiger en efficiënter beheren.

Ontdek de meerwaarde van Qlik Sense binnen WISH

Download gratis de brochure Qlik Sense en lees over de 10 voordelen en het verschil tussen de Analyzer en Professional. 

Dashboard Qlik Sense voor interactieve analyses

INTERACTIEVE VISUELE DASHBOARDS

Qlik Sense is gebaseerd op interactieve visualisaties om analyses gemakkelijk te begrijpen. Als gebruiker van WISH heeft u de mogelijkheid om de analyse zelf vorm te geven op basis van wat u wilt weten. Relevante visuals zoals cirkeldiagrammen en lijndiagrammen passen zich razend snel aan uw selectie aan. Het dashboard genereert niet alleen de standaard diagrammen binnen de WISH-modules. De Qlik Sense-Inzichtenadviseur biedt ook inzichten door uw gegevens zelfstandig te analyseren en vergelijkingen te maken. Voor intensieve gebruikers die data willen analyseren, maar óók zelf dashboards willen bouwen is het mogelijk een Qlik Sense Professional te worden. Het drag en drop-systeem maakt het de Professional gemakkelijker.

Wish: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat