De kwaliteit van uw gebouw glashelder in beeld met onze NEN 2767 conditiemeting en inspectie

Wilt u exact weten wat de onderhoudssituatie van uw vastgoed is? Facility Kwadraat zorgt voor een hoogwaardige conditiemeting en inspectie, uitgevoerd door onze ervaren onderhoudsdeskundigen. We ontwikkelen een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op maat dat voldoet aan de criteria van NEN 2767 en andere gangbare inspectiemethodes.

Stappenplan meerjarenonderhoud

Opstellen, implementeren, begroten en uitvoeren. Download het stappenplan meerjarenonderhoud en ga stapsgewijs op weg naar heldere onderhoudsrapportages.

conditiemeting nen 2767 wish

NEN 2767: inzicht zonder discussie

Om de conditie van uw gebouwen zo objectief en eenduidig mogelijk vast te stellen, hanteren onze onderhoudsdeskundigen de norm NEN 2767.Met deze methode inspecteren zij op uniforme wijze de technische staat van alle bouw- en installatiedelen. Van gebreken en omvang tot de intensiteit van elk materiaal, elk element en elk detail. Met een objectieve scoreschaal van 1 tot en met 6 kunt u vervolgens uw onderhoud sturen op conditie. Daarmee behoren discussies over de kwaliteit van gebouwen en installaties tot het verleden. Bent u nog niet zo bekend met NEN 2767? Neem dan een kijkje op de website van de NEN. Of vraag het gewoon aan ons!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

WISH Inspectietool biedt inzicht ter plaatse

De ervaren deskundigen van Facility Kwadraat beoordelen tijdens een inspectie de staat van het onderhoud van afzonderlijke gebouwonderdelen. Dankzij de WISH Inspectietool doen ze dat ter plaatse snel en precies. En daar blijft het niet bij: zij adviseren u ook over de conditiescore. Hiermee kunt u heldere vergelijkingen maken. Niet alleen tussen de verschillende onderhoudscondities van objecten maar ook in de kosten die ermee gepaard gaan. Wij maken de kosten en risico’s graag voor u inzichtelijk zodat u weet waaraan u prioriteit moet geven.

Een duurzaam onderhoudsplan

Op weg naar een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) met FMIS WISH. De ingebouwde Erkende Energiebesparende Maatregelen-Wizard maakt plannen gemakkelijk. Hoeveel CO2-uitstoot en energie u bespaart? Ook dat laat WISH zien!

Bekijk de video.

Vraag een demo WISH aan

Meer over het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat