Implementeren is samenwerken

implementatie doen we samen!

Implementatie van FMIS WISH vlekkeloos laten verlopen. Draagkracht creëren. Dat doen we samen! Samen met u zorgen onze ervaren consultants voor een soepele implementatie in uw organisatie. Onze consultant, en tevens vaste contactpersoon, begeleidt u persoonlijk.  Eén (of meerdere) van uw medewerkers wordt opgeleid tot applicatiebeheerder van WISH. Zodat u ook na de implementatie zelf de regie houdt op de functionaliteiten en de rechten van uw WISH-gebruikers. Dat bespaart u tijd en kosten!

Met behulp van ons gezamenlijke stappenplan voeren we de software gefaseerd in, zodat u altijd overzicht blijft houden op uw belangrijkste taak: het efficiënt managen van uw facilitaire en vastgoedprocessen.

 

Alles over onze software en dienstverlening

Van implementatie tot instrument voor strategische beslissingen. Ontdek wat Facility Kwadraat en FMIS WISH voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Applicatiebeheer tool

Persoonlijke begeleiding is een belangrijke factor in ons implementatieproces. Samen met u zorgen we ervoor dat FMIS WISH werkt volgens uw specifieke wensen en met de data die u nodig heeft. Een (of een aantal) medewerker(s) leiden we op als beheerder van WISH. Zo heeft u altijd een direct aanspreekpunt binnen de eigen organisatie. Want ook een SAAS oplossing in de Cloud kan op maat worden ingericht.

Daarvoor hebben wij een extra tool ‘Applicatiebeheer’ ontwikkeld, zodat u ook na de implementatie zelfstandig de rollen en de rechten van de gebruikers kunt aanpassen. En met het speciale audit logging dashboard monitort u het verloop van uw gegevens.

Implementatie stappenplan

Als u het niet goed aanpakt, kan de implementatie van een FMIS (facilitair management informatie systeem) een ingrijpend proces worden. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die draagvlak creëert en rekening houdt met de impact op de organisatie. De methode is op basis van ‘best practices’ opgezet en wordt vertaald in een stappenplan. De modulaire opzet zorgt ervoor dat u WISH stap voor stap in uw organisatie kunt implementeren.

Onze adviseurs gaan hierbij steeds uit van uw situatie, voorwaarden en succesfactoren. Zo krijgen u en uw medewerkers module voor module meer grip op uw vastgoedbeheer en facilitair beheer.

schema implementatie fmis wish
Touch screen concept

Helpdesk en support

Nazorg en service staan bij ons hoog in het vaandel. Via onze WISH-nieuwspagina brengen we de gebruiker op de hoogte van de laatste wijzigen en de nieuwe mogelijkheden, want updates zijn bij ons inbegrepen!

Komt u er niet uit? Onze helpdesk is zowel online als telefonisch bereikbaar. Een team van enthousiaste medewerkers denkt graag met u mee en vindt voor u snel een goede oplossing.

Wish: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat