Implementeren is samenwerken

Ervaren en betrokken adviseurs

De ervaren adviseurs van Facility Kwadraat zorgen voor een vlekkeloze implementatie van FMIS WISH in uw organisatie. Ze begeleiden u persoonlijk en voeren de software gefaseerd in zodat u overzicht blijft houden op uw belangrijkste taak: het efficiënt managen van uw facilitaire en vastgoedprocessen.

Download de Facility Kwadraat bedrijfsbrochure

Lees meer over onze software en dienstverlening. Voor elke proces een slimme oplossing voor uitvoering en management.

Grip op uw proces

Als u het niet goed aanpakt, kan het invoeren van een facilitair management informatie systeem (FMIS) een ingrijpend proces worden. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die draagvlak creëert en rekening houdt met de impact op de organisatie. De methode is op basis van best practices opgezet en zorgt ervoor dat u WISH stap voor stap in uw organisatie kunt implementeren. Onze adviseurs gaan hierbij steeds uit van uw situatie, voorwaarden en succesfactoren. Zo krijgt u module voor module meer grip op uw vastgoedbeheer en facilitair beheer.

Implementeren is samenwerken

Persoonlijke begeleiding en trainingen zijn een belangrijke factor in ons implementatieproces. Samen met u zorgen we ervoor dat WISH werkt volgens uw specifieke wensen en met de data die u nodig heeft. U verzamelt de data, wij zorgen ervoor dat WISH de data kan verwerken. Een (of een aantal) medewerker(s) leiden we op als applicatiebeheerder. Zo heeft u altijd een direct aanspreekpunt binnen de eigen organisatie.

Helpdesksupport

Nazorg en service staan bij ons hoog in het vaandel. Komt u er niet uit? Onze helpdesk is zowel online als telefonisch bereikbaar. Een team van enthousiaste medewerkers denkt graag met u mee en vindt voor u snel een goede oplossing.

Voor ons de normaalste zaak uw ambities te vertalen in onze software en dienstverlening.

Pim Kerkhof en Dick Vink, oprichters Facility Kwadraat

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat