Vriendelijke en vlotte huurinspectie

Routinematige huurinspectie met WISH

De huurinspectie van een woning of appartement gaat vooraf aan de overdracht van de sleutels. Voor de huurders meestal een spannende dag. Daarom wilt u de eindinspecties vriendelijk en vlotjes laten verlopen.

Met WISH Mobile Huurinspectie software controleert u samen de woning aan de hand van digitale checklists. Op uw mobiel of tablet ondertekent de huurder het rapport ter plaatse. En met een druk op de knop stuurt u het inspectierapport naar de huurder. Zijn er gebreken en reparaties? Die kunnen direct worden doorgezet naar de Servicedesk of Technische Dienst.

Onze Mobile Huurinspectie software is een integraal onderdeel van de module WISH Verhuurbeheer

Brochure WISH Verhuurbeheer

Download gratis onze uitgebreide brochure ‘WISH Verhuurbeheer ‘ en ontdek de zes cruciale stappen in het verhuurproces. 

Software WISH Meldingenbeheer ticketsysteem vastgoedonderhoud, storingen en reparaties

Papierloos huurinspectie proces

Efficiënt inspecteren met zo min mogelijk papierwerk, begint met het online vastleggen van uw verhuurcontracten in WISH. Daarna organiseert u alle voor- en eindinspecties vlotjes, want u heeft immers grip op uw huurgegevens, zoals de opleverdatum. Vanuit WISH stuurt de verhuuradministratie in een paar kliks en een uitnodigingsbrief per e-mail naar de verhuurder en een digitale werkopdracht naar de inspecteur.
Alle afspraken, mutaties en inspectierapporten worden online bewaard bij het huurcontract. Heeft uw verhuurder een vraag? U kijkt in WISH en weet direct het antwoord!

 

Digitale huurinspectie lijsten

Aan de hand van de checklists op uw mobiele telefoon of tablet controleert u samen met de huurder de woning. U kunt zelf uw checklists samenstellen, uploaden en wijzigen. Ter plaatse foto’s maken en rechtstreeks uploaden in WISH, het kan allemaal!

Wie repareert wat? 

Constateert u gebreken, dan moeten deze opgelost worden. Niet alle gebreken zijn voor rekening van de verhuurder. In WISH kunt u demarcatielijsten en onderhouds-ABC integreren. Zo is het altijd helder wie wat onderhoudt. Reparatiekosten voor rekening van de huurder neemt u mee in de eindafrekening in WISH.  

Software WISH Mobile meldingenbeheer met self service portal

Voorinspectie met grip op afspraken

Als uw verhuurbare eenheid (VHE) wisselt van huurder, dan is het verstandig dat u samen met de huidige huurder een voorinspectie inplant. Vanuit WISH zendt u een brief met datum, tijdstip en regelt u de inspecteur. Desgewenst plant u een extra tusseninspectie in. Daarmee geeft u de huurder en uzelf de tijd de gebreken tijdig op te lossen. Waarbij u vanuit WISH grip houdt op de gemaakte afspraken en inzicht heeft in de historie van uw vastgoed.

Eindafrekening inclusief meterstanden

Tijdens de definitieve oplevering van de huurwoning kunt u ook de meterstanden van stroom, gas en water doorgeven via WISH Mobile. Zodat de verhuuradministratie ook deze standen kan verwerken in de eindafrekening met de verhuurder. Ook dat is het vriendelijke van WISH!

Efficiënt verhuren doet u zo!

Met WISH Verhuurbeheer automatiseert u de verhuuradministratie van uw vastgoedportefeuille. Daarmee wint u veel tijd. Vanuit één centrale database voor uw huurcontracten ondersteunt de software u bij alle stappen in het verhuurproces, tot en met de huurincasso’s aan toe.

Lees hier meer over WISH Verhuurbeheer.

WISH zien? Vraag direct een online demonstratie aan.

Ja graag, een gratis demo WISH.

 

Wish: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat