WISH Module

Vastgoedrekenen

Vaarwel spreadsheets, welkom WISH Vastgoedrekenen

Wat een gebouw of vastgoedportefeuille nu of in de toekomst oplevert? Met de softwaremodule Vastgoedrekenen van WISH rekent u het rendement in een handomdraai uit. Een zeer krachtige rekenfunctie maakt spreadsheets voorgoed overbodig.  

VASTGOEDREKENEN: ELK SCENARIO IS MOGELIJK

De WISH-softwaremodule Vastgoedrekenen ondersteunt uw vastgoedstrategie. De doorrekenfuncties zijn van grote waarde om uw vastgoed te kunnen financieren en te beheren. De module biedt u zicht op de huidige status, maar gunt u ook een blik op de toekomst. Dankzij de mogelijkheid om verschillende parameters aan te geven, schetst u scenario’s voor ‘worst case’, ‘best case’ en ‘most likely’. Zo krijgt u inzicht in de waardeontwikkeling en (langjarige) exploitatie. Hiermee kunt u vastgoedberekeningen maken op basis van hoofdlijnen en details en kunt u goed onderbouwde beslissingen nemen.

Alle informatie over onze software en dienstverlening

Vastgoedrekenen software is onderdeel van FMIS WISH. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management. Ontdek onze modulaire software en maak kennis met onze dienstverlening.

voordelen van de module vastgoedrekenen

  • Het fundament onder uw vastgoedstrategie
  • Krachtig rekenmiddel voor uw vastgoedportefeuille
  • Scenarioanalyses met zelf in te stellen parameters
  • Speciale versie voor zorg en overheid
  • Geschikt voor businesscase vastgoed in de zorg
  • Deskundig advies, persoonlijke begeleiding
  • Duidelijke rapporten en een overzichtelijk managementdashboard

Wish: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat