WISH Module

Meldingenbeheer

Stroomlijn uw meldingen: meer snelheid, meer gemak, meer inzicht

Beheer uw klachten- en storingsmeldingen online met WISH Meldingenbeheer. U bewaakt eenvoudig en doeltreffend de meldingenstroom, de voortgang en de doorlooptijden. De Selfserviceportal en Mobile WISH-app verbeteren de communicatie tussen alle betrokkenen. Met WISH Meldingenbeheer behaalt u dubbel voordeel: u kunt ook preventieve onderhoudswerkzaamheden, keuringen en controles van uw bedrijfsmiddelen en vastgoed vooraf regelen via deze slimme software-oplossing. Resultaat: nog meer snelheid, gemak en inzicht door integratie van oplossingen. 

SERVICE IN OPTIMA FORMA

Duidelijk communiceren over klachten, wensen, informatieaanvragen en storingen (KWIS) houdt klanten tevreden. Met de software voor Meldingenbeheer houdt u iedereen op de hoogte, van klant tot uitvoerder. Het maakt niet uit of een melding binnenkomt via een centraal meldpunt, de facilitaire servicedesk of via de selfservice portals. Het systeem maakt tickets aan, informeert betrokkenen en biedt online inzicht in de meldingenstatus. U behaalt nog meer gemak met een gekoppelde productdienstencatalogus (PDC). Met de Mobile WISH-webapp kunnen interne en externe uitvoerders overal en altijd via een mobiel apparaat de aan hen opgedragen meldingen inzien en beheren.

Dus geen gedoe meer met papieren opdrachtbonnen, maar een duidelijke digitale werkbon. Extra pluspunt: het management kan ermee sturen op doorlooptijden en kosten.

LEES HIER SPECIEKER OVER MELDINGEN VASTGOEDONDERHOUD

Alles over onze software en dienstverlening

Software Meldingenbeheer is onderdeel van FMIS WISH. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management. Ontdek onze modulaire software en maak kennis met onze dienstverlening.

Voordelen van de module Meldingenbeheer

  • Duidelijke logboeken, rapporten en dashboards
  • Praktische mobiele functionaliteiten voor werkzaamheden ter plaatse
  • Geautomatiseerde  werkprocessen en aansturing
  • Decentraal melden dankzij selfservice portal
  • Meer efficiency door koppeling met een PDC
  • Tijd- en kostenregistratie en doorbelasting aan afdeling of derden
  • Eenvoudige online samenwerking met toeleveranciers
  • Eenvoudige integratie met demarcatie- of ABC-lijsten
  • Ook geschikt voor geplande onderhoud, keuringen en controles

Wish: Het toegankelijke online Facility Informatie Systeem

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat