WISH Module

Meerjarenonderhoud software

Houd grip op onderhoudskosten met WISH MJOP software

Lagere exploitatielasten en een hogere kwaliteit vragen om planmatig onderhoud van gebouwen, installaties en terreinen. Dit hoeft geen monnikenwerk te zijn: de software WISH Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) beheert, actualiseert, indexeert en budgetteert uw onderhoudsprojecten voor u. Snel en overzichtelijk, ook mobiel via smartphone of tablet.

Onderhoud tot in detail met WISH MJOP

Met onze MJOP software richt u uw onderhoudsprocessen effectief in en zo gedetailleerd als u zelf wilt. De software biedt u alles om grip te krijgen op uw onderhoud en te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Uw bestaande meerjarenplanningen en Excel-documenten neemt WISH probleemloos over. U kunt daarna gebruik maken van een handige wizard, een ingebouwde elemententabel met actuele prijsinformatie, standaard frequenties en eenheden. Wij richten de module voor u in en helpen u bij de implementatie.

Stappenplan meerjarenonderhoud

Opstellen, implementeren, begroten en uitvoeren. Download het stappenplan meerjarenonderhoud en ga stapsgewijs op weg naar heldere onderhoudsrapportages. 

Voordelen van software Meerjarenonderhoud

  • Inzicht in de vastgoedportefeuille, de kwaliteit en het onderhoud
  • Inspecties en conditiemetingen volgens NEN 2767
  • Werkbaar en makkelijk te actualiseren
  • Duidelijke rapporten, overzichtelijk dashboard
  • Voor alle mobiele apparaten, ideaal bij herinspecties ter plaatse
  • Andere klanten kozen ook voor: WISH Projectadministratie en WISH Contractbeheer
  • Aanvullende oplossing : WISH Meldingenbeheer voor uw storingen, klachten, keuringen en controles

Meer over het meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Wist u dat wij niet alleen verstand hebben van software, maar ook van de inhoud? Facility Kwadraat heeft een eigen team van vastgoedinspecteurs en adviseurs. Wij helpen u dus ook graag bij het doen van een (duurzame) conditiemeting en het opstellen van uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Wish: Het toegankelijke online Facility Informatie Systeem

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat