WISH Module

Verhuurbeheer

Complete software voor verhuurbeheer en facturatie

WISH software Verhuurbeheer zorgt voor een efficiënte verhuuradministratie, kostenbesparing en tevreden huurders. Dat wilt u toch ook? Met onze software voor verhuur en aanhuur van vastgoed worden uw huurcontracten een bron van informatie die u gemakkelijk kunt raadplegen. U weet precies welke afspraken u met elke (ver)huurder heeft gemaakt, hoe de huurprijzen en servicekosten zijn samengesteld en wat de leegstand is. Met de prolongaties uit WISH stuurt u de facturatie betrouwbaar aan. Of koppelt u WISH met een financieel pakket voor nog meer efficiency. Daarnaast regelt u ook huurinspecties en (klachten)onderhoud centraal vanuit WISH. Zo behaalt u winst op alle fronten!

wish-verhuurbeheer-schema

Efficiënt verhuren doet u zo

Met WISH Verhuurbeheer automatiseert u uw verhuuradministratie. Daarmee wint u veel tijd. Vanuit één centrale database voor uw huurcontracten ondersteunt de software u bij alle stappen in het verhuurproces, tot en met de huurincasso’s aan toe.

Foutloze verhuuradministratie

De verhuursoftware van Facility Kwadraat maakt het u gemakkelijk. Zo berekent u betrouwbaar de kale huurprijs en servicekosten door aan de juiste huurder. En wordt indexeren een fluitje van een cent. 
Het ingebouwde WWS-puntenwaarderingssysteem zorgt voor een automatische doorberekening van de maximale huurbedragen voor sociale woningen. En heeft u leegstaande woningen? Dan biedt u die meteen aan via het woningaanbodportaal voor op uw website. Zo houdt u grip, van aanhuur tot verhuur.

Demarcatielijst  / Onderhouds ABC

Als verhuurder bent u wettelijk verplicht het vastgoed in bruikbare staat te houden. Maar niet al het (reparatie)onderhoud valt onder de huurdersverantwoordelijkheid. Een demarcatielijst met afspraken over onderhoud is dan ook een must. In WISH software kunt u de demarcatielijsten van uw huurovereenkomsten en onderhouds-ABC integreren. Zo is het altijd helder wie wat moet betalen en kunt u in WISH kosten doorbelasten aan de huurder. 

WISH Mobile Huurinspectie app

Wisselt de woning van huurder en wilt u de oplevering vriendelijk en vlotjes laten verlopen? Maak dan gebruik van de geïntegreerde Mobile Huurinspectie app voor inspecties in de woning of pand. Op mobiel of tablet. Handig voor verhuurder en huurder! 

Demarcatie- en ABC onderhoudslijsten

Verhuur analyses en inzichten

Binnen de portal van FMIS WISH kunt u gebruikmaken van managementdashboards en analyses van Qlik Sense. Rechtstreeks uit WISH verzamelt en doorgrondt Qlik Sense data voor u. Daarbij is Qlik Sense interactief en visueel. Maar deze software doet méér: ze maakt de informatie ook begrijpelijk voor anderen en is het mogelijk presentaties te maken. Qlik Sens is de marktleider in Business Intelligence-software.

Verbeter uw verhuurproces op 6 cruciale momenten

Werk efficiënter, bespaar kosten en houd uw huurders tevreden. Download de informatie en ontdek wat WISH Verhuurbeheer voor u kan doen. 

Voordelen van WISH software Verhuurbeheer

 • Compleet overzicht van de huurobjecten en contractgegevens
 • Betrouwbaar instrument voor facturatie van huurvorderingen en servicekosten
 • Klachtenonderhoud met geïntegreerde demarctielijsten en onderhouds ABC
 • Mobiele huurinspectietool voor oplevering van de woning of pand
 • Eenvoudig doorvoeren van huuraanpassingen en indexeringen
 • Betrouwbaar rekenmiddel voor de eindafrekening van servicekosten
 • Inzicht in (kostprijsdekkende) huurprijsberekeningen
 • Ingebouwd WWS-puntenwaarderingssysteem
 • Automatisch brieven en e-mails genereren en versturen
 • Geïntegreerd woningaanbodportaal voor uw website
 • Logboek voor de verhuurder
 • App voor de huurder
 • Koppeling met ander (financieel) systeem bestaat tot de mogelijkheid. Wij beschikken over standaard API-koppelingen.

 

WISH zien? Vraag direct een online demonstratie aan.

Ja graag, een gratis demo WISH.

WISH: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat