WISH Module

Verhuurbeheer

Complete software voor verhuurbeheer en facturatie

WISH software Verhuurbeheer zorgt voor een efficiënte verhuuradministratie, kostenbesparing en tevreden huurders. Dat wilt u toch ook? Met onze software voor verhuur van vastgoed worden uw huurcontracten een bron van informatie die u gemakkelijk kunt raadplegen. U weet precies welke afspraken u met elke huurder heeft gemaakt en hoe de huurprijzen en servicekosten zijn samengesteld. Met de prolongaties uit WISH stuurt u de facturatie betrouwbaar aan. Of koppelt u WISH met een financieel pakket voor nog meer efficiency. Daarnaast regelt u ook uw (klachten)onderhoud centraal vanuit WISH. Zo behaalt u winst op alle fronten!

Efficiënt verhuren doet u zo

Met WISH Verhuurbeheer automatiseert u uw verhuuradministratie. Daarmee wint u veel tijd. Vanuit één centrale database voor uw huurcontracten ondersteunt de software u bij alle stappen in het verhuurproces, tot en met de huurincasso’s aan toe. 

De verhuursoftware van Facility Kwadraat maakt het u gemakkelijk. Zo berekent u eenvoudig de vaste huur of servicekosten door aan de juiste huurder. Het ingebouwde WWS-puntenwaarderingssysteem zorgt voor een automatische doorberekening van de maximale huurbedragen voor sociale woningen. En heeft u leegstaande woningen? Dan biedt u die meteen aan via het woningaanbodportaal voor op uw website. Zo houdt u grip, van aanhuur tot verhuur.

Demarcatielijst  / Onderhouds ABC

Als verhuurder bent u wettelijk verplicht het vastgoed in bruikbare staat te houden. Door meldingen van huurders serieus te nemen en tot onderhoud over te gaan, voldoet u aan deze verplichting. En vergroot u uw klanttevredenheid. Echter niet alle onderhoudsklachten en reparatieverzoeken vallen onder de huurdersverantwoordelijkheid. Een demarcatielijst met bouwkundige en installatie-technische afspraken over onderhoud is dan ook een must.

In WISH software kunt u de demarcatielijsten van uw huurovereenkomsten en onderhouds-ABC integreren. Zo is het altijd helder wie wat moet onderhouden. In het systeem kunt u aangeven wie waarvoor betaald en kunt u onderhoudskosten direct doorbelasten aan bijvoorbeeld uw huurder of gebruiker.

Verbeter uw verhuurproces op 6 cruciale momenten

Werk efficiënter, bespaar kosten en houd uw huurders tevreden. Download de informatie en ontdek wat WISH Verhuurbeheer voor u kan doen. 

Voordelen van WISH software Verhuurbeheer

 • Compleet overzicht van de huurobjecten en contractgegevens
 • Betrouwbaar instrument voor facturatie van huurvorderingen en servicekosten
 • Klachtenonderhoud met geïntegreerde demarctielijsten en onderhouds ABC
 • Koppeling met ander financieel systeem mogelijk voor afdelingsoverstijgend samenwerken
 • Eenvoudig doorvoeren van huuraanpassingen en indexeringen
 • Betrouwbaar rekenmiddel voor de eindafrekening van servicekosten
 • Inzicht in (kostprijsdekkende) huurprijsberekeningen
 • Ingebouwd WWS-puntenwaarderingssysteem
 • Automatisch brieven en e-mails genereren en versturen
 • Geïntegreerd woningaanbodportaal voor uw website
 • Logboek voor de verhuurder
 • App voor de huurder
 • Andere klanten kozen ook voor hun klachtenonderhoud en reparatieverzoeken: WISH Meldingenbeheer 

WISH: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat