Nieuws

Lees het laatste nieuws van Facility Kwadraat. Nieuwe opdrachtgevers en continue ontwikkelingen op het gebied van software, vastgoed en meerjarenonderhoud.

Case Verduurzaming zorgvastgoed

In onze nieuwste case leest u op welke wijze Monique Mocking, vastgoedadviseur bij Carante Groep met WISH ‘de route’ naar duurzaam vastgoed uitstippelt. Carante Groep is een samenwerkingsverband van tien zelfstandige zorgorganisaties in heel Nederland.

financiering verduurzaming maatschappelijk vastgoed

De financiering van de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed is een groot vraagstuk in Nederland. Er is 450 miljoen euro per jaar aan energiekosten te besparen. Daartegenover staan miljardeninvesteringen. Een financiële wegwijzer nodig?

Zakelijk vastgoed of maatschappelijk? Zij kozen WISH-software.

Of het nu gaat om het managen van vastgoed voor zakelijk of maatschappelijk gebruik, altijd gaat het beheer ervan gepaard met ontelbaar veel gegevens en processen. Deze unieke klanten kozen de afgelopen maanden WISH. Daar zijn we natuurlijk trots op! Wie dat zijn?

Verhuuradministratie in de zorg, een zorg minder?

De verhuuradministratie in de zorg is de afgelopen jaren behoorlijk geïntensiveerd. Met name in de ouderenzorg. Het aantal verhuurbare eenheden (VHE) is aanzienlijk toegenomen. En daarmee ook het aantal huurcontracten. Maar is de verhuuradministratie ook een zorg minder geworden? Of is er nog een digitale slag te slaan?

Huurverhoging in 2021

Jaarlijkse huurverhogingen, altijd weer spannend! Voor zowel huurders als verhuurders. De huurverhoging 2021 is bekend. De huurders van sociale huurwoningen kunnen opgelucht ademhalen. Geldt dat ook voor de verhuurders?

Zorgvastgoed: Grote ‘gemakken’ achter kleine klikjes

Hoeveel tijd bent u kwijt aan het (opnieuw) te huur aanbieden van uw zorgvastgoed? Grote ‘gemakken’ schuilen vaak achter kleine klikjes. Daar weten wij alles van! Een paar van die ‘WISH-gemak-klikjes’ brengen we heel graag onder de aandacht..

Assets van Biesieklette in FMIS WISH

Onze nieuwe opdrachtgever Biesieklette exploiteert niet ‘alleen’ stallingen op ruim 30 plaatsen in en rond de gemeente Den Haag. Maar ook een beleving en werkplek voor mensen, die het minder gemakkelijk hebben. Daarom zijn we extra blij dat zij vanuit WISH samenwerken voor service en gemak! En dat zij hun Cadweazle, Wombat, Hippocampe, Tiralo (en meer) de juiste plek geven…..

Webinar Verhuurbeheer met WISH 29 juni (on demand)

In samenwerking met TOPdesk organiseren we een derde live webinar op 29 juni over Verhuurbeheer met WISH. Wil je een efficiënt verhuurproces met een vlotte facturatie, inzicht in je verhuurbaar vastgoed en tevreden huurders? We laten je graag zien hoe dat allemaal samengaat. Je bent van harte welkom, dus meld je snel aan!

Webinar Meerjarenonderhoud met WISH 25 mei (On Demand)

In samenwerking met TOPdesk organiseren we een tweede webinar op 25 mei over meerjarenonderhoud met WISH. Voor iedereen, die geïnteresseerd is in onderhoud van vastgoed, verduurzamen en niet voor financiële verrassingen wil komen te staan. Meld je nu aan voor onze live webinar!