Nieuws

Lees het laatste nieuws van Facility Kwadraat. Nieuwe opdrachtgevers en continue ontwikkelingen op het gebied van software en meerjarenonderhoud.

Assets van Biesieklette in FMIS WISH

Onze nieuwe opdrachtgever Biesieklette exploiteert niet ‘alleen’ stallingen op ruim 30 plaatsen in en rond de gemeente Den Haag. Maar ook een beleving en werkplek voor mensen, die het minder gemakkelijk hebben. Daarom zijn we extra blij dat zij vanuit WISH samenwerken voor service en gemak! En dat zij hun Cadweazle, Wombat, Hippocampe, Tiralo (en meer) de juiste plek geven…..

Webinar 29 juni Verhuurbeheer met WISH

In samenwerking met TOPdesk organiseren we een derde live webinar op 29 juni over Verhuurbeheer met WISH. Wil je een efficiënt verhuurproces met een vlotte facturatie, inzicht in je verhuurbaar vastgoed en tevreden huurders? We laten je graag zien hoe dat allemaal samengaat. Je bent van harte welkom, dus meld je snel aan!

Webinar 25 mei Meerjarenonderhoud met WISH

In samenwerking met TOPdesk organiseren we een tweede webinar op 25 mei over meerjarenonderhoud met WISH. Voor iedereen, die geïnteresseerd is in onderhoud van vastgoed, verduurzamen en niet voor financiële verrassingen wil komen te staan. Meld je nu aan voor onze live webinar!

Webinar TOPdesk en WISH nieuw partnership

Op woensdag 21 april organiseren we samen met TOPdesk een webinar over ons nieuw partnership. Sharmaine (directeur zorg TOPdesk) en Dick (directeur Facility Kwadraat) vertellen over de reden, de standaard koppeling en de kansen voor optimalisatie vastgoedmanagement middels (self) service management. Schrijf je gratis in!

Zorgvastgoed als kloppend facility-hart

We hebben een nieuwe case, waarin functioneel applicatiebeheerders Joyce en Cathy van Zorgorganisatie Ipse de Bruggen vertellen over hoe zij FMIS WISH inzetten voor hun vastgoedprocessen. En hoe een goedgeregelde huisvesting de klanttevredenheid stimuleert.

Gemeentelijk vastgoed Krimpenerwaard in FMIS WISH

Het gemeentelijk vastgoed van Krimpenerwaard wordt vanaf 2021 beheerd met FMIS WISH, voor onderhoud, verhuur en meldingenbeheer. Het vastgoedteam werkt gefaseerd en zorgvuldig, zodat de software past als een jas…

NEN 2580 metingen in vastgoed software WISH

Weet u direct het juiste aantal vierkante meters van uw gebouwen of ruimtes? Met WISH in combinatie met NEN 2580 registreert u exact en inzichtelijk de oppervlakten en inhouden van uw vastgoedportefeuille.

TOPdesk integratie met vastgoed software WISH

Met trots kondigen we aan dat Facility Kwadraat een partnership heeft met TOPdesk. Vanaf nu is WISH te koppelen met Enterprise Service management software TOPdesk! Bij tientallen gezamenlijke klanten groeide de behoefte onze vastgoedoplossingen te integreren met de Self Service Portal van TOPdesk. De Self Service Portal brengt diensten en producten van verschillende afdelingen, zoals IT, HRM, Facilitair en Vastgoed, samen.

DMJOP Software met CO2-reductieberekeningen

Onze kersverse WISH ‘CO2-Reductietool’ staat live! Voor het stap voor stap verduurzamen van gebouwen en kantoren en het aantonen van de CO2- en energiebesparingen. Heel interessant voor uw goede voornemens vanaf 2021. En klimaat voornemens tot 2030…

Drie gemeenten samen één vastgoedsysteem

Eén vastgoedsysteem voor drie samenwerkende gemeenten uit de beroemde bollenstreek. HLTsamen is de gezamenlijke werkorganisatie van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. HLTsamen heeft zich ten doel gesteld het beheer, verhuur en onderhoud van de gemeenschappelijke vastgoedportefeuille te professionaliseren. Hoe zij dat doet?