Nieuws

Lees het laatste nieuws van Facility Kwadraat. Nieuwe opdrachtgevers en continue ontwikkelingen op het gebied van software, vastgoed en meerjarenonderhoud.

Facility Kwadraat treedt toe tot Lyvia Group

Facility Kwadraat is vanaf nu onderdeel van de Lyvia Group. Daar zijn we trots op! De Zweedse IT-groep bestaat uit vijftig toonaangevende bedrijven in software en IT-diensten in heel Europa en werkt toe naar een universum.

FMIS ticketsysteem voor scheepsvloot

Wie dacht dat ons ticketsysteem in FMIS WISH alleen geschikt is voor gebouwen en ander vastgoed, heeft het mis. Onze nieuwe klant Quality River Catering gebruikt voortaan WISH voor haar hoteloperatie op een groot aantal riviercruiseschepen.

Efficiënt middelenbeheer met FMIS WISH Mobile en QR

Is uw beheer, controle en onderhoud van bedrijfsmiddelen efficiënt? Ook in kader van NEN 3140 en NEN 2654? Door gebruik te maken van WISH Mobile app met QR-optie kunt u tijd besparen. Want QR staat niet voor niets voor Quick Response, oftewel snelle reactie! Hoe snel?

Gemeente Heusden begroot kosten met WISH DMJOP Scenario’s

De gemeenteraad van Heusden vaart een duidelijke koers: in 2030 energieneutraal vastgoed! Voor inzicht in de kosten en planning zet ze FMIS WISH in voor de verduurzaming. Bouwkundig medewerker Vincent vertelt over het gebruik van scenario’s binnen het (D)MJOP.

Single Sign On SSO voor FMIS WISH

Als technische en facilitaire dienst ben je al druk genoeg. Met Azure Single Sign On is een wachtwoordloze inlog in WISH Mobile veilig geregeld. Wat is het en wat zijn de drie voordelen van SSO?

Locaties kinderopvang KION in WISH software

Nieuwe klant KION in de kinderopvang brengt 180 locaties en inventaris onder in software WISH. Voor efficiency in vastgoed, (aan)huur en …..voor 10.000 blije kids! Welkom, KION! Weten hoe?

Viattence over koppeling met TOPdesk

In onze nieuwste case vertelt ICT Coördinator Jeroen Burgmeijer van Viattence Zorg over het belang van een betrouwbare koppeling tussen TOPdesk en FMIS WISH.

Intuïtief planbord in WISH Projectadministratie

Met het digitale planbord in WISH Projectadministratie wordt plannen gemakkelijker en visueel aantrekkelijker. Het intuïtieve planvenster met handig pop-ups geeft online inzicht in welk werk wanneer gepland staat en uitgevoerd is.

DMJOP scenario’s verduurzaming vastgoed

‘DMJOP-Scenario’s’ is onze jongste extra oplossing in de module Meerjarenonderhoudsplan. Deze oplossing biedt u de ruimte meerdere scenario’s met elkaar te vergelijken en uw eigen route te bepalen in de verduurzaming. Lees hier het hoe en waarom.