Nieuws

Lees het laatste nieuws van Facility Kwadraat. Nieuwe opdrachtgevers en continue ontwikkelingen op het gebied van software, vastgoed en meerjarenonderhoud.

Jubileumgesprek met vastgoedinspecteur Mathieu

In dit jubileumgesprek met collega Mathieu gaan we op zoek naar ons DNA en die van een nieuwe collega. Trots opent Mathieu het jubileumgesprek met een ‘blij’ nieuwtje en vertelt hij over zijn werk en waarden als vastgoedinspecteur.

Nationale datacenter dag 2022 met Interconnect

Interconnect is het hightech datacenter van FMIS WISH. Misschien leuk om te weten dat ons datacenter meedoet aan de Nationale Datacenter Dag 2022. Deze dag opent zij haar deuren voor zakelijke bezoekers.

jubileumgesprek met Serge van der Heijden, Dormio

In een serie jubileumgesprekken gaan we op zoek naar ons DNA en naar liedjes! Serge van der Heijden, director operations van Dormio Resorts & Hotels, is dit keer aan het woord. Dormio betekent ‘Onbezorgd leven’. Dat wil hij voor zijn gasten en investeerders. Hij gaat ‘zijn eigen weg’. Hoe ons DNA daarbij past?

Jubileumgesprek met eerste klant over onderhoud

In een serie jubileumgesprekken gaan we op zoek naar ons DNA. Nu aan het woord Theo Op den Kamp, gepensioneerd projectmanager Huisvesting. Hij is tientallen jaren werkzaam geweest bij zorgorganisatie Cello, klant van het allereerste uur. Wat bedoelt Theo met ‘Onderhoud is geen hoofdzaak’?

Totaaloplossing voor vastgoed van Livio

Ėén totaaloplossing, één overzichtelijk vastgoedmanagementsysteem voor alles. Dat is de behoefte van de Twentse zorgaanbieder Livio. Om ook in de toekomst cliënten de leef- en woonomgeving te kunnen bieden, die past bij hun wensen én zorgbehoeften. Waarom koos ze voor de ondersteuning voor ons Brabants bedrijf?

QR-codes in het facilitaire proces

QR-codes zijn niet meer weg te denken. Net als mobiele apps in een modern FMIS. Ook met WISH Mobile is het scannen mogelijk. Meer gemak, maar hoe werkt het precies? En hoe gebruikt u QR-codes veilig in het facilitaire proces? Lees hier onze tips en adviezen.

20 jaar Facility Kwadraat, in gesprek met de founders

Facility Kwadraat en FMIS WISH bestaan 20 jaar! In een serie gesprekken gaan we op zoek naar het DNA. We starten de serie natuurlijk met de oprichters Dick Vink en Pim Kerkhof. Hoe is het allemaal ontstaan? En welke songs vinden zij treffend voor hun samenwerking?

Jubileum evenement 14 juni 2022

Facility Kwadraat bestaat 20 jaar! Noteer de datum 14 juni 2022 alvast in je agenda. Want dan pakken we uit! Voor onze klanten en relaties organiseren we een jubileum evenement met een hele bijzondere gastspreker …..

Tweestapsverificatie voor extra veiligheid in fmis

Met de tweestapsverificatie in FMIS WISH kunt u vanaf vandaag uw accounts extra beveiligen. Het inloggen met de tweestapsverificatie ofwel  tweefactorauthenticatie (2FA) verkleint de kans dat hackers toegang krijgen tot data in uw facility management software.

FMIS WISH zinvolle terugblik

U beschikt altijd automatisch over de laatste versie van FMIS WISH en dus over de laatste ontwikkelingen van onze SAAS software. Een terugblik op 2021 kan voor u zinvol zijn. Waarom?