Grip op vastgoed, facilities en onderhoud in de zorg

Vastgoed en facilitaire processen in de zorg

Facility Kwadraat is geworteld in de zorg. Ons FMIS WISH is in eerste instantie ontwikkeld voor gebruik in zorginstellingen. Wij kennen de branche als geen ander en weten welke specifieke eisen de sector stelt. Zo houden onze software en diensten rekening met regels die de WTZi aan een zorginstelling stelt. En we kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van bijvoorbeeld het HKZ-keurmerk. Samen met ons houden zorginstellingen de kwaliteit in de zorg hoog.

TOPdesk en WISH koppeling bij Viattence

TOPdesk en WISH koppeling bij Viattence

Om de regie te houden op ICT processen koos Viattence enkele jaren geleden voor het EMS-pakket TOPdesk. Specifiek voor de Technische Service en Vastgoedbeheer werd daar recent nog het pakket WISH van Facility Kwadraat aan gekoppeld. ICT Coördinator Jeroen Burgmeijer over het belang van een betrouwbare koppeling tussen beide pakketten.

verduurzamen in de zorg bij carante groep

verduurzamen in de zorg bij carante groep

Monique Mocking, vastgoedadviseur , vertelt op welke wijze zij verduurzamen en de CO2 Reductie Tool inzetten met WISH software . Weten waarom het beheer van vastgoeddata binnen een zorgorganisatie een vak is, volgens Monique?

Zorgvastgoed Ipse de Bruggen

Zorgvastgoed Ipse de Bruggen

De primaire taak van een zorgorganisatie is zorgen voor cliënten. Onmisbaar daarbij is de organisatie van zorg. Niet alleen door ‘aan de voorkant’ de juiste zorgprofessionals in te zetten, maar ook door achter de schermen te zorgen voor goede huisvesting en faciliteiten. Bij het beheren van vastgoed- en facilitaire processen maakt Ipse de Bruggen gebruik van FMIS WISH. Lees hoe functioneel applicatiebeheerders Joyce en Cathy samen de regie strak in handen hebben.

Zorggroep Sint Maarten en onderhoud

Zorggroep Sint Maarten en onderhoud

Grip houden op de onderhoudskosten van vastgoed is meer dan onderhoudsplannen opstellen en daar een prijskaartje aan hangen. Volgens Tim Rodger, Vastgoedmanager van Zorggroep Sint Maarten in Denekamp, is doordacht meerjarenonderhoud een strategische pijler om als zorgorganisatie rendement te boeken. Hij nam Facility Kwadraat in de arm om hiervoor de basis te leggen.

Abrona en Vastgoedrekenen

Abrona en Vastgoedrekenen

De ingrijpende maatregelen die de overheid losliet op de zorgsector waren voor zorgorganisatie Abrona aanleiding om zich over de waardeontwikkeling en het rendement van haar vastgoed te buigen. Facility Kwadraat ontwikkelde hiervoor de module FMIS WISH Vastgoedrekenen. Dankzij de WISH software voor Vastgoedrekenen kan Abrona voortaan sturen op de meerjarige waardeontwikkeling van het vastgoed en slagen maken in strategisch portefeuillebeheer.

Dichterbij en Verhuurbeheer

Dichterbij en Verhuurbeheer

Dichterbij, een instelling voor jong en oud met een verstandelijke beperking, stelt een groot deel van haar inkomsten veilig via verhuur van wooneenheden. Reden: de scheiding tussen wonen en zorg en de nieuwe financieringsstructuren die daarvoor nodig zijn. Dichterbij heeft daarvoor al haar vastgoed en financiële stromen in kaart gebracht met FMIS WISH Verhuurbeheer van Facility Kwadraat.

Bekijk ook de cases uit andere sectoren

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat