WISH Module

Ruimtebeheer

Ruimte reserveren? Zo gemakkelijk ging het nog nooit.

Ruimtes, werkplekken en faciliteiten flexibel inzetten? Dan is een professioneel reserveringssysteem onmisbaar. De WISH-module Ruimtebeheer biedt u alle informatie over beschikbaarheid, capaciteit en bezettingsgraad. Reserveren ging nog nooit zo gemakkelijk, mede dankzij de online Selfserviceportal en de Mobile WISH-app.

ONLINE CONTROLEREN, BETER BEHEREN

Dubbelboeking van een vergaderruimte, ict-middelen die ontbreken bij een overleg… Het zorgt voor ergernis die u met de module Ruimtebeheer voorkomt. Dankzij het slimme ontwerp van WISH Ruimtebeheer verloopt het reserveringsproces soepel. U kunt van de beschikbaarheid op aan en levert hoogwaardige service. U stuurt uw facilitaire dienst namelijk online aan met de WISH-app, zodat dit team op tijd en precies weet wat het moet leveren. Als u dat wilt, kunt u de kosten direct via een (interne) factuur doorbelasten aan de gebruiker of kostendrager. En de reserverende partij krijgt automatisch een notificatie. Zo houdt u controle over reserveringen, leveringen en kosten.

Alle informatie over onze software en dienstverlening

Ruimtebeheer is onderdeel van FMIS WISH. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management. Ontdek onze modulaire software en maak kennis met onze dienstverlening.

Voordelen van WISH software Ruimtebeheer

  • Grip op de reserveringsmogelijkheden van ruimten en faciliteiten
  • Handige procedures en keuzeschermen bij invoer van de reservering
  • Selfservice portal voor decentraal beheer
  • Online samenwerken met de facilitaire dienst
  • Registratie en eenvoudige doorbelasting van de kosten
  • Inzicht in kosten, capaciteit en bezetting
  • Duidelijke rapporten, overzichtelijk managementdashboard
  • Andere klanten kozen ook voor: WISH Meldingenbeheer en WISH Middelenbeheer

Wish: Het toegankelijke online Facility Informatie Systeem

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat