WORD JIJ DE NIEUWE KRACHT VAN HET KWADRAAT?

WIE ZIJN WIJ

We zijn een innovatieve organisatie met een grote naam binnen ons specialisme. We werken met een hecht team hard aan het succes van Facility Kwadraat. Met hoofd en hart ondersteunen wij managers en medewerkers bij het beheer en het planmatige onderhoud van hun vastgoed en stroomlijnen we de facilitaire processen. Zodat de bewoners, huurders of werknemers tevreden en verantwoord kunnen wonen of werken. Wij bieden oplossingen in diverse sectoren zoals de zorg, onderwijs, gemeenten en bedrijven, waaronder vakantieparken in binnen en buitenland.

Facility Kwadraat werd op 1 februari 2002 opgericht door Pim Kerkhof en Dick Vink. Beiden houden zich al sinds de jaren tachtig bezig met automatisering van facilitair management en vastgoedmanagement. Met als missie het beheer efficiënter en duurzamer maken. Sinds de oprichting is Facility Kwadraat uitgegroeid tot een bedrijf met 125 opdrachtgevers.

Wat doen wij

Dit doen we door het leveren en implementeren van het facilitair- en vastgoedsysteem WISH, het opstellen van Meerjarenonderhoudsplannen en het geven van adviezen. WISH is een zogenaamd FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) en is door Facility Kwadraat ontwikkeld en doorontwikkeld. Onlangs is de derde generatie WISH gelanceerd; op het modernste platform, volledig responsive, met handige mobiele technologie en dynamische managementdashboards. Op dit moment maken ruim 20.000 mensen gebruik van onze oplossingen.

Facility Kwadraat wat wij doen

Oplossingen

Wij geloven niet in standaarden, maar in oplossingen! Voor ons is het de normaalste zaak de ambitie van de klant te vertalen in onze software en dienstverlening. Wij , en jij straks dus ook, kennen achter elke organisatie de mensen bij naam. De communicatielijnen houden wij kort voor ons zelf en onze relaties. Dat werkt wel zo prettig. Met regelmaat organiseren we klantenevents en trainingen. Het resultaat: tevreden collega’s en warme banden met opdrachtgevers die ons lang trouw blijven! 

Facility Kwadraat projectmanager Fleur
Kantoor Facility Kwadraat WISH den bosch

Ongedwongen

Op ons kantoor is de sfeer ongedwongen. Hiervoor beschikken we over moderne werkruimten en een sfeervol bedrijfsrestaurant, direct gelegen aan de A2. Aan de basis van het samenwerken ligt het vertrouwen en de zelfsturing in een platte organisatiestructuur. Je spreek de directeur net zo gemakkelijk als je collega. Dat maakt het nemen van beslissingen gemakkelijker. We zijn hulpvaardig naar elkaar zonder onze eigen resultaten uit het oog te verliezen. Uiteraard wordt er bij ons ook vergaderd en zijn er werkbesprekingen. En scrummen we voor het efficiënt aanpakken van (ontwikkel)projecten. 

Zelfontplooiing

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een grote variatie aan functies zoals vastgoed inspecteurs, softwareontwikkelaars, implementatie-consultants en supportmedewerkers. Door onze stand-ups blijven we op de hoogte van elkaars werkzaamheden. Daardoor ga je niet alleen de diepte in met je eigen specialisme, maar ervaar je ook de breedte van het bedrijf.

Wij stimuleren graag je persoonlijke vooruitgang door scholing en training. Zowel binnen als buiten de muren van Facility Kwadraat. En met ons online leerplatform staan tientallen leuke en leerzame cursussen altijd tot je beschikking.

Facility Kwadraat vastgoedinspecteur Mathieu
PV activiteiten

In balans

Bij Facility kwadraat hangt een no-nonsens mentaliteit waarbinnen hard wordt gewerkt, maar zeker ook ruimte is voor humor! We vinden het belangrijk dat er een gezonde balans is tussen werk en ontspanning. Samen vinden we ook een goede balans tussen op kantoor zijn en thuiswerken. Daar komen we wel uit. 

Voor de teambuilding hebben we een actieve personeelsvereniging die een aantal keren per jaar leuke uitdagende activiteiten organiseert. Voordat het weekend begint sluiten we graag samen de week af met een drankje en hapje. En als je geluk hebt, wordt er pizza gebakken!

Word jij de nieuwe kracht van het Kwadraat?

Wij groeien door in ontwikkeling te blijven. Onze dienstverlening vraagt daarom. Daar hebben we goede mensen voor nodig. Mensen die bevlogen zijn. Die kennis van zaken hebben, maar ook nog iedere dag willen leren en daar plezier in hebben.

Word je blij van Facility Kwadraat?

BEKIJK HIER ONZE VACATURES