Integraties en koppelingen

Met API koppeling geen dubbel werk

Heeft u een softwarepakket dat u wilt laten communiceren met een systeem voor vastgoedbeheer, meerjarenonderhoud en facilitair beheer? Geen probleem! FMIS WISH heeft een eigen API en koppelt foutloos met andere systemen, zoals met onze partner TOPdesk. API staat voor Application Programming Interface. Door het koppelen van de API’s worden (bepaalde) gegevens van het ene systeem uitgewisseld met het andere systeem. Zodat tussen diverse applicaties veilig wordt samengewerkt en geen dubbel werk wordt verricht.

Wij maken gebruik van reactive API’s om schaalbaar en snel de gewenste functionaliteiten te verbinden met zowel mobiele als desktopapplicaties.

Facilitair- en vastgoedsysteem WISH is onder andere met de volgende bedrijfssoftware gekoppeld:

Administratief, Financieel en HRM

AFAS
Exact
Visma
Accountview
E-boekhouden
Twinfield
Key2finance
Bomas-Pinkroccade
AXI
Profit
JD Edwards
MS-Dynamic 365
MS-Outlook Mail-exchange

Enterprise Service Management

TOPdesk

Inkoop en betaalproces

Proactis
TBlox
Proquro

Bouw en techniek

Croonwolter & dros
4PS Construct
Strukton

Boekingssysteem

Bookzo recreatieparken

Zorgsysteem

QIC Cormel IT

Partnership met TOPdesk

Facility Kwadraat heeft een partnership met TOPdesk. Met als gezamenlijk doel de klant de best mogelijke oplossingen bieden op het gebied van Enterprise Service Management en Vastgoedmanagement. WISH beschikt over een standaard API-koppeling voor de integratie tussen beide software systemen. Vastgoed gerelateerde zaken worden via de Self Service Portal van Topdesk uitgewisseld met WISH. In deze Self Service Portal komen diensten en producten van verschillende afdelingen samen, zoals IT, HRM, Facilitair en Vastgoed.

Wilt u meer informatie over de Enterprise Service Management software van TOPdesk? Lees hierover op de website van TOPdesk.

Intranet en bedrijfswebsite

Heeft u een intranet of een eigen bedrijfswebsite waarop u bijvoorbeeld uw vastgoed te huur of te koop aanbiedt? Ook daar maken we API-koppelingen tussen, zodat uw vastgoed- en facilitaire gegevens eenvoudig worden overgenomen uit de database van WISH.

Vraag naar onze API mogelijkheden

Wanneer uw andere softwarepakket (nog) geen API heeft, gaan we in overleg met de andere softwareleverancier. Ook met onze koppelingen ontzorgen wij u graag. Vraag naar onze mogelijkheden.

Wish: Het toegankelijk vastgoed en Facilitair Systeem

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat