WISH Integraties en koppelingen

Met API koppeling geen dubbel werk

Heeft u een softwarepakket dat u wilt laten communiceren met een systeem voor vastgoedbeheer, meerjarenonderhoud en facilitair beheer? Of heeft u een intranet of een eigen bedrijfswebsite waarop u bijvoorbeeld uw vastgoed te huur of te koop aanbiedt? Geen probleem! FMIS WISH heeft een eigen standaard API en koppelt foutloos met andere systemen, zoals met onze partner TOPdesk. API staat voor Application Programming Interface. Door het koppelen van de API’s worden (bepaalde) gegevens van het ene systeem uitgewisseld met het andere systeem. Zodat tussen diverse applicaties veilig wordt samengewerkt en geen dubbel werk wordt verricht. Wij maken gebruik van reactive API’s om schaalbaar en snel de gewenste functionaliteiten te verbinden met zowel mobiele als desktopapplicaties. Wanneer uw andere softwarepakket (nog) geen API heeft, gaan we in overleg met de andere softwareleverancier. Ook met onze koppelingen ontzorgen wij u graag!

WISH is onder andere met de volgende bedrijfssoftware gekoppeld:

Administratief, Financieel en HRM

AFAS
Exact
Visma
Accountview
E-boekhouden
Twinfield
Key2finance
Bomas-Pinkroccade
AXI
Profit
JD Edwards
MS-Dynamic 365
MS-Outlook Mail-exchange

Enterprise Service Management

TOPdesk

Inkoop en betaalproces

Proactis
TBlox
Proquro

Bouw en techniek

Croonwolter & dros
4PS Construct
Strukton

Boekingssysteem

Bookzo recreatieparken

Zorgsysteem

QIC Cormel IT

Infographic TOPdesk en WISH integratie

Download de Infographic en zie hoe TOPdesk en WISH elkaar versterken. Integraal vastgoedbeheer, gewoon vanuit je TOPdesk service portal!

Partnership met TOPdesk

Facility Kwadraat heeft een partnership met TOPdesk. Met als gezamenlijk doel de klant de best mogelijke oplossingen bieden op het gebied van Enterprise Service Management en Vastgoedmanagement. WISH beschikt over een standaard API-koppeling voor de integratie tussen beide software systemen. Vastgoed gerelateerde zaken worden via de Self Service Portal van Topdesk uitgewisseld met WISH. In deze Self Service Portal komen diensten en producten van verschillende afdelingen samen, zoals IT, HRM, Facilitair en Vastgoed. Wilt u meer informatie over de Enterprise Service Management software van TOPdesk? Lees hierover op de website van TOPdesk.

WEBINAR 29 JUNI 14.00 UUR

Op 29 juni vindt de webinar huur- en verhuur met WISH plaats. Ook daar kun jij je alvast voor inschrijven! Schrijf je hier gratis in! 

 

Wish: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat