WISH Integraties en API koppelingen

Met API koppeling geen dubbel werk

Heeft u een softwarepakket dat u wilt laten communiceren met een systeem voor vastgoedbeheer, meerjarenonderhoud en facilitair beheer? Of heeft u een intranet of een eigen bedrijfswebsite waarop u bijvoorbeeld uw vastgoed te huur of te koop aanbiedt? Geen probleem! FMIS WISH heeft een eigen standaard API en koppelt foutloos met andere systemen, zoals met onze partner TOPdesk. API staat voor Application Programming Interface. Door het koppelen van de API’s worden (bepaalde) gegevens van het ene systeem uitgewisseld met het andere systeem. Zodat tussen diverse applicaties veilig wordt samengewerkt en geen dubbel werk wordt verricht. Wij maken gebruik van reactive API’s om schaalbaar en snel de gewenste functionaliteiten te verbinden met zowel mobiele als desktopapplicaties. Wanneer uw andere softwarepakket (nog) geen API heeft, gaan we in overleg met de andere softwareleverancier. Ook met onze koppelingen ontzorgen wij u graag!

Infographic TOPdesk en WISH integratie

Download de Infographic en zie hoe TOPdesk en WISH elkaar versterken. Integraal vastgoedbeheer, gewoon vanuit je TOPdesk service portal!

Partnership met TOPdesk

Topdesk logoFacility Kwadraat heeft een partnership met TOPdesk. Met als gezamenlijk doel de klant de best mogelijke oplossingen bieden op het gebied van Enterprise Service Management en Vastgoedmanagement. WISH beschikt over een standaard API-koppeling voor de integratie tussen beide software systemen. Vastgoed gerelateerde zaken worden via de Self Service Portal van Topdesk eenvoudig uitgewisseld met WISH. In deze Self Service Portal komen diensten en producten van verschillende afdelingen samen, zoals IT, HRM, Facilitair en Vastgoed.

Samen zorgen wij voor: één ingang geen keuzestress geen dubbelwerk en eenvoud.

U wilt meer weten over de Enterprise Service Management software van TOPdesk? We brengen u heel graag in contact met de juiste persoon!

Bedrijfsbrochure

Ontdek hoe u FMIS WISH en Facility Kwadraat inzet voor een goed afgestemd facilitair en vastgoedbeheer. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management. 

We hebben ook koppelingen met de volgende bedrijfssoftware:

Administratief, Financieel en HRM

AFAS
Exact
Visma
Accountview
E-boekhouden
Twinfield
Key2finance
Bomas-Pinkroccade
AXI
Profit
JD Edwards
MS-Dynamics 365
MS-Outlook Mail-exchange

Enterprise Service Management

TOPdesk

 

Inkoop en betaalproces

Proactis
TBlox
Proquro

Bouw en techniek

Croonwolter & dros
4PS Construct
Strukton

Boekingssysteem

Bookzo recreatieparken

Zorgsysteem

QIC Cormel IT

Wish: Het meest toegankelijke vastgoed en Facility Systeem

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat