UW VASTGOED SLIM BEHEREN? KIES VOOR FMIS WISH

FMIS WISH levert u snel inzicht in uw vastgoed. Prettig, omdat vastgoed voor veel organisaties een factor van belang is bij het nemen van besluiten. Ook de wet- en regelgeving en thema’s als veiligheid en duurzaamheid leiden tot de wens om slim om te gaan met gebouwen en faciliteiten. In FMIS WISH bundelt u alle operationele, tactische en strategische prestaties van uw vastgoed.

Vastgoedregistratie

Grip op uw vastgoed begint met een goede registratie van uw vastgoedobjecten. FMIS WISH genereert de benodigde data, werkprocessen en logboeken. Daarmee stelt u noodzakelijke acties en de historie veilig. En u voldoet aan (wettelijke) controles en keuringen volgens het Bouwbesluit. Zo heeft u één betrouwbare bron van informatie en inzicht in uw vastgoedportefeuille.

Lees meer

Verhuurbeheer

Vastgoed is een strategisch bedrijfsmiddel. Volledig inzicht in verhuur- en huurcontracten, kostprijzen, leegstand en incasso’s is een must. Met de module WISH Verhuurbeheer professionaliseert u uw verhuurprocessen tot en met de huurprolongaties. U krijgt inzicht in de kostprijsdekking van de huur en berekent automatisch het maximale huurbedrag voor sociale (zorg)woningen. Leegstaande woningen biedt u aan via het geïntegreerde woningaanbodportaal.

Lees meer

Vastgoedbeheer met Facility2

Ontmoet vastgoedmanager Ton. In deze korte animatie laat hij u kennis maken met de mogelijkheden van FMIS WISH.

Meerjarenonderhoud

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) bewaakt u de conditie van een gebouw of installatie en houdt u grip op het onderhoud. Facility Kwadraat stelt zo’n meerjarenonderhoudsplan gefaseerd voor u op en zorgt ervoor dat het past in uw vastgoedbeleid. Heeft u specifieke wensen en eisen? Dan ontwikkelen we een model onderhoudsplan dat voldoet aan NEN 2767 en RgdBOEI. U kunt het MJOP vervolgens bijhouden met ons FMIS WISH.  

Lees meer

Vastgoedrekenen

Een gefundeerd vastgoedbeleid kan niet zonder betrouwbare vastgoedanalyses. De vastgoedrekentool van WISH maakt bedrijfswaarde, impairment en financieringsresultaten inzichtelijk. Beter nog: ze maakt ook scenarioplanningen en haalbaarheidsstudies mogelijk. U voert parameters in zoals rendement, exploitatieduur, restwaarde en kasstromen en FMIS WISH doet de rest. 

Lees meer

De basis: FMIS WISH. Het maatwerk: 4 krachtige modules.

Voor ons de normaalste zaak uw ambities te vertalen in onze software en dienstverlening.

Pim Kerkhof en Dick Vink, oprichters Facility Kwadraat

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat