Vastgoedbeheer vraagt om slimme software

UW VASTGOED SLIM BEHEREN? KIES VOOR FMIS WISH

Vastgoedbeheer is voor veel organisaties een factor van belang bij het nemen van besluiten. Ook de wet- en regelgeving en thema’s als veiligheid en duurzaamheid leiden tot de wens om slim om te gaan met gebouwen en faciliteiten. Binnen het vastgoedbeheer van software FMIS WISH bundelt u alle operationele, tactische en strategische prestaties van uw vastgoed. Binnen de vertrouwde interface van WISH kunt u gebruik maken van dashboards van Qlik Sense voor interactieve visualisaties en analyses, die u gemakkelijk presenteert aan andere belanghebbenden. 

Ontdek onze integrale vastgoed software

Download de brochure ‘De kracht van het kwadraat’ en ontdek hoe Facility Kwadraat u helpt met succesvol vastgoedbeheer. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management.

Vastgoedregistratie

Grip op uw vastgoed begint met een goede registratie van uw vastgoedobjecten. Zo heeft u één betrouwbare bron van informatie en altijd en overal inzicht in uw vastgoedportefeuille. FMIS WISH genereert de benodigde data, werkprocessen en logboeken. Daarmee stelt u noodzakelijke acties en de historie veilig. En u voldoet aan (wettelijke) controles en keuringen volgens het Bouwbesluit. 

Lees meer

Verhuurbeheer

Volledig inzicht in verhuur- en huurcontracten, kostprijzen, leegstand en incasso’s is een must. Met de vastgoedbeheer software WISH Verhuurbeheer professionaliseert u uw verhuurprocessen tot en met de huurprolongaties. U krijgt inzicht in de kostprijsdekking van de huur en berekent automatisch het maximale huurbedrag voor sociale (zorg)woningen. Leegstaande woningen biedt u aan via het geïntegreerde woningaanbodportaal.

Lees meer

Meerjarenonderhoud

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) bewaakt u de conditie van een gebouw of installatie en houdt u grip op het onderhoud. Facility Kwadraat stelt zo’n meerjarenonderhoudsplan gefaseerd voor u op en zorgt ervoor dat het past in uw vastgoedbeleid. Heeft u specifieke wensen en eisen? Dan ontwikkelen we een model onderhoudsplan dat voldoet aan NEN 2767 en RgdBOEI. U kunt het MJOP vervolgens bijhouden met ons FMIS WISH.  

Lees meer

Vastgoedrekenen

Een gefundeerd vastgoedbeleid kan niet zonder betrouwbare vastgoedanalyses. De vastgoedrekentool van WISH maakt bedrijfswaarde, impairment en financieringsresultaten inzichtelijk. Beter nog: ze maakt ook scenarioplanningen en haalbaarheidsstudies mogelijk. U voert parameters in zoals rendement, exploitatieduur, restwaarde en kasstromen en FMIS WISH doet de rest. 

Lees meer

Video: Ontmoet vastgoedmanager Ton

Ontmoet vastgoedmanager Ton. In deze korte animatie laat hij u zien hoe hij met vastgoedbeheer software FMIS WISH grip houdt op zijn vastgoedportefeuille.

De basis: vastgoedbeheer. Het maatwerk: FMIS WISH.

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat