Vastgoedbeheer vraagt om slimme software

VOOR ELK VASTGOEDPROCES EEN OPLOSSING

Vastgoedbeheer is voor veel organisaties een factor van belang bij het nemen van besluiten. Ook de wet- en regelgeving en thema’s als veiligheid en duurzaamheid leiden tot de wens om slim om te gaan met gebouwen en faciliteiten. Binnen het vastgoedbeheer van online software WISH bundelt u alle operationele, tactische en strategische prestaties van uw vastgoed. Van het stroomlijnen van klachtenonderhoud tot en met het rekenen met CO2-reducties en vastgoedscenario’s. En binnen de vertrouwde interface van WISH kunt u gebruik maken van dashboards van Qlik Sense voor interactieve visualisaties en analyses, die u gemakkelijk presenteert aan andere belanghebbenden. 

WISH is geschikt voor zowel maatschappelijk, zakelijk als commercieel vastgoed.

Ontdek onze online software voor vastgoedbeheer

Download de brochure ‘De kracht van het kwadraat’ en ontdek hoe Facility Kwadraat u helpt met succesvol vastgoedbeheer. Voor elk proces een slimme online oplossing voor uitvoering en management.

Vastgoedregistratie

Grip op uw vastgoed begint met een goede registratie van uw vastgoedobjecten. Het handige gebouwpaspoort identificeert ieder gebouw in één oogopslag. Zo heeft u één betrouwbare bron van informatie en altijd en overal inzicht in uw vastgoedportefeuille. WISH genereert de benodigde data, werkprocessen en logboeken. Daarmee stelt u noodzakelijke acties en de historie veilig. En voldoet u aan (wettelijke) controles en keuringen volgens het Bouwbesluit. 

Lees meer

Meerjarenonderhoud

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) bewaakt u de conditie van een gebouw of installatie en houdt u grip op de onderhoudskosten. Facility Kwadraat ondersteunt u bij het opstellen en actualiseren van het MJOP. Wij leveren het MJOP op in vastgoed software WISH. Het juiste ‘gereedschap’ voor uw onderhoud volgens NEN 2767 en het verduurzamen van het MJOP (DMJOP). Met de WISH ‘CO2-Reductietool’ rekent u de CO2-besparingen en de terugverdientijd van uw energiebesparende maatregelen uit. 

Lees meer

Verhuurbeheer

Volledig inzicht in verhuur- en huurcontracten, leegstand en incasso’s is een must. Met de vastgoed module Verhuurbeheer professionaliseert u uw processen tot en met de huurprolongaties. Voor het vastgoedonderhoud integreert u demarcatielijsten en krijgt u grip op de (service)kosten. En rekent u automatisch het maximale huurbedrag voor sociale (zorg)woningen uit. Leegstaande woningen biedt u aan via het geïntegreerde woningaanbodportaal. 

Lees meer

Vastgoedrekenen

Een gefundeerd vastgoedbeleid kan niet zonder betrouwbare vastgoedanalyses. De vastgoedrekentool van WISH maakt bedrijfswaarde, impairment en financieringsresultaten inzichtelijk. Beter nog: ze maakt ook scenarioplanningen en haalbaarheidsstudies mogelijk. U voert parameters in zoals rendement, exploitatieduur, restwaarde en kasstromen en de krachtige rekenfunctie van WISH doet de rest. Vaarwel spreadsheets!

Lees meer

Ticketsysteem vastgoed

Als vastgoedeigenaar, gebouwbeheerder of verhuurder bent u verantwoordelijk voor het vastgoedonderhoud. Ondanks preventief onderhoud ontvangt u veelal nog reparatieverzoeken, storingsmeldingen en klachten. Met het geavanceerd vastgoed ticketsysteem WISH houdt u grip op de meldingenstroom, wacht- en doorlooptijden en de kosten. Door vooraf geselecteerde technische dienstmedewerkers of externe leveranciers te koppelen aan specifieke storingen of onderhoudsklachten biedt het online systeem de mogelijkheid nog meer efficiency te behalen.

Lees meer

Video: Ontmoet vastgoedmanager Ton

Ontmoet vastgoedmanager Ton. In deze korte animatie laat hij u zien hoe hij met vastgoedbeheer software FMIS WISH grip houdt op zijn vastgoedportefeuille.

De basis: vastgoedbeheer. Het maatwerk: FMIS WISH.

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat