Vastgoedbeheer vraagt om slimme online software

WISH: VOOR ELK VASTGOEDPROCES EEN OPLOSSING

Vastgoedbeheer software is voor veel organisaties een factor van belang bij het het stroomlijnen van processen en het nemen van besluiten. Ook de wet- en regelgeving en thema’s als veiligheid en duurzaamheid leiden tot de wens om slim om te gaan met gebouwen en faciliteiten. WISH regelt het allemaal! De software ondersteunt zowel in de uitvoering als in het strategisch vastgoedmanagement. U bundelt vele vastgoeddata en vastgoedprocessen in één systeem. Zowel voor maatschappelijk, zakelijk als commercieel vastgoed zeer geschikt.

Scrol naar beneden voor een greep uit onze oplossingen voor vastgoedbeheer. 

Ontdek onze online software voor vastgoedbeheer

Download de brochure ‘De kracht van het kwadraat’ en ontdek hoe Facility Kwadraat u helpt met succesvol vastgoedbeheer. 

Vastgoedregistratie

Grip op uw vastgoed begint met een goede registratie van uw vastgoedobjecten. Het handige gebouwpaspoort identificeert ieder gebouw in één oogopslag. Zo heeft u één betrouwbare bron van informatie en altijd en overal inzicht in uw vastgoedportefeuille. WISH genereert de benodigde data, werkprocessen en logboeken. Daarmee stelt u noodzakelijke acties en de historie veilig. En voldoet u aan (wettelijke) controles en keuringen volgens het Bouwbesluit. 

Lees meer

Meerjarenonderhoud

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) bewaakt u de conditie van een gebouw of installatie en houdt u grip op de onderhoudskosten. Facility Kwadraat ondersteunt u bij het opstellen en actualiseren van het MJOP. Wij leveren het MJOP op in vastgoed software WISH. Het juiste ‘gereedschap’ voor uw onderhoud volgens NEN 2767 en het verduurzamen van het MJOP (DMJOP). Met de WISH ‘CO2-Reductietool’ rekent u de CO2-besparingen en de terugverdientijd van uw energiebesparende maatregelen uit. 

Lees meer

Vastgoed onderhoud software fmis wish

Verhuurbeheer

Volledig inzicht in verhuur- en (aan)huurcontracten, leegstand en incasso’s is een must. Met de vastgoed module Verhuurbeheer professionaliseert u uw processen van tot en met de verhuurprolongaties. Voor het vastgoedonderhoud integreert u demarcatielijsten en krijgt u grip op de (service)kosten. En rekent u automatisch het maximale huurbedrag voor sociale (zorg)woningen uit. Leegstaande woningen biedt u aan via het geïntegreerde woningaanbodportaal. 

Lees meer

Vastgoedrekenen

Een gefundeerd vastgoedbeleid kan niet zonder betrouwbare vastgoedanalyses. De vastgoedrekentool van WISH maakt bedrijfswaarde, impairment en financieringsresultaten inzichtelijk. Beter nog: ze maakt ook scenarioplanningen en haalbaarheidsstudies mogelijk. U voert parameters in zoals rendement, exploitatieduur, restwaarde en kasstromen en de krachtige rekenfunctie van WISH doet de rest. Vaarwel spreadsheets!

Lees meer

Ticketsysteem vastgoed

Als vastgoedeigenaar, gebouwbeheerder of verhuurder bent u verantwoordelijk voor het vastgoedonderhoud. Ondanks preventief onderhoud ontvangt u veelal nog reparatieverzoeken, storingsmeldingen en klachten. Met het geavanceerd vastgoed ticketsysteem WISH houdt u grip op de meldingenstroom, wacht- en doorlooptijden en de kosten. Door vooraf geselecteerde technische dienstmedewerkers of externe leveranciers te koppelen aan specifieke storingen of onderhoudsklachten biedt het online systeem de mogelijkheid nog meer efficiency te behalen.

Lees meer

De basis: vastgoedbeheer. Het maatwerk: FMIS WISH.

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat