Grip op vastgoed, facilities en meerjarenonderhoud bij de gemeente

Vastgoed en facilitaire processen bij de gemeenten

Gemeenten hebben doorgaans een fikse portefeuille met vastgoed. Ook gaan er miljoenen om in het aangaan van contracten met leveranciers. Gemeentelijk vastgoed bestaat uit een brede variatie aan gebouwen en objecten, van de schouwburg en sportaccommodaties tot fietsenstallingen en speeltuinen. Facility Kwadraat houdt rekening met de steeds wisselende wet- en regelgeving voor al dit verschillende vastgoed. En met behulp van FMIS WISH zorgen al diverse gemeenten ervoor dat hun vastgoed in prima conditie blijft.

Gemeente Heusden verduurzaamt met WISH DMJOP

Gemeente Heusden verduurzaamt met WISH DMJOP

Alle gebouwen van gemeente Heusden moeten uiterlijk 2030 energieneutraal zijn. Voor haar ambitie zet deze Brabantse gemeente WISH DMJOP in en maakt ze scenario’s voor verduurzaming. In deze case vertelt bouwkundig medewerker Vincent van Bokhoven hoe hij koers houdt.

Gemeente Rijswijk

Gemeente Rijswijk

WISH behoort al vijftien jaar tot de standaard werkuitrusting van veel Rijswijkse ambtenaren. “We weten precies hoe het met onze gebouwen is gesteld en wat er nodig is om ze in goede staat te houden”, vertelt de gegevensbeheerder van de afdeling Sport en Maatschappelijk Vastgoed. “Zo staan we nooit voor verrassingen.”

Bekijk ook de cases uit andere sectoren

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat