FMIS WISH: gemakkelijk online en mobiel

FMIS WISH: één systeem voor al uw facilitaire en vastgoedprocessen

Een FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) ondersteunt en optimaliseert uw gebruik van gebouwen, middelen en faciliteiten én de inzet van mensen. Een goed FMIS helpt u met uw ambities om efficiënter te werken, te verduurzamen en de klanttevredenheid te verhogen. Dat biedt Facility Kwadraat u met WISH, ons betaalbaar FMIS systeem. 

We leveren een compleet managementinformatiesysteem; van praktische mobiele oplossingen voor uitvoerenden tot en met heldere interactieve dashboards voor beheerders en managers. Zodat u uw gebouwen en de facilitaire processen die zich daarbinnen afspelen optimaal in control kunt houden.

Bij ons kunt u rekenen op uitstekende software met een uitgebreide dienstverlening, korte communicatielijnen en kennis van uw sector. Wij staan graag voor u klaar.

Video: Ontmoet facilitair manager Ellen

Maak kennis met facilitair manager Ellen. Zij streeft naar vooruitgang. In deze korte animatie ziet u hoe zij FMIS WISH gebruikt voor haar vele taken en verantwoordelijkheden.

FMIS WISH: brede reeks processen

FMIS WISH ondersteunt medewerkers, managers en directies in een brede reeks processen:

    • Op het gebied van facility, vastgoed, verhuur en (duurzaam) meerjarenonderhoud
    • Van technisch tot en met administratief en financieel beheer
    • Met mobiele apps voor backoffice en frontoffice
    • Door de modulaire opbouw wanneer u dat wenst
    • Met interactieve analyses van Qlik Sense binnen de interface

Samen vormen de modules één krachtig geheel voor een efficiënte samenwerking, dat met koppelingen ook kan aansluiten op andere informatiesystemen.

Beheer uw processen met FMIS WISH

Voldoen aan de wet- en regelgeving, uw vastgoed renderend houden, uw service verhogen of doorlooptijden verlagen. U heeft er een dagtaak aan om alle processen te beheren. Maak het u gemakkelijker met FMIS WISH. Deze online oplossing van Facility Kwadraat brengt uw processen en werkschema’s in kaart en verbindt ze met elkaar. Resultaat: een toekomstbestendig informatiesysteem voor iedereen in uw organisatie.

Alle informatie over onze software en dienstverlening

Ontdek hoe u FMIS WISH inzet voor een goed afgestemd facilitair en vastgoedbeheer. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management.

devices_met_screens

WISH Software as a Service

Een FMIS kan software zijn die op computers geïnstalleerd moet worden. Óf het is direct toegankelijk via internet. Dat laatste geldt voor FMIS WISH. Dit is Software As A Service (SaaS). Altijd voorhanden in de cloud en bereikbaar via alle mobiele apparaten. U betaalt geen aanschafkosten en u beschikt met een abonnement continu over de meest actuele versie. WISH is snel, betrouwbaar en natuurlijk veilig, precies wat u van een SaaS-oplossing mag verwachten. En niet onbelangrijk: Facility Kwadraat zorgt ook voor het onderhoud. Zodat u zorgeloos kunt werken.

Veilig in de cloud

Een vlekkeloze implementatie

Eerlijk is eerlijk: een FMIS neemt u niet van de ene op de andere dag in gebruik. Daarom is een goede implementatie een factor van belang als u wilt profiteren van alle voordelen van een FMIS. Maar geen zorgen: de ervaren adviseurs van Facility Kwadraat helpen u graag. Zij zorgen voor een vlekkeloze implementatie van FMIS WISH in uw organisatie. Ze begeleiden u persoonlijk en voeren de software gefaseerd in. Zo houdt u overzicht op uw belangrijkste taak: het efficiënt managen van uw facilitaire en vastgoedprocessen.

Implementeren is samenwerken

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat