FMIS WISH: gemakkelijk online toegankelijk

Één online oplossing voor al uw facilitaire en vastgoedprocessen

Een FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) ondersteunt en optimaliseert uw gebruik van gebouwen, middelen en faciliteiten én de inzet van mensen. Facility Kwadraat biedt u met FMIS WISH een betaalbare softwareoplossing. Ons FMIS helpt u met uw ambities om efficiënter te werken, kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen. En u kunt rekenen op een uitgebreide dienstverlening, korte communicatielijnen en kennis van uw sector. Wij staan graag voor u klaar.

Video: Ontmoet facilitair manager Ellen

Maak kennis met facilitair manager Ellen. Zij streeft naar vooruitgang. In deze korte animatie laat zij zien hoe zij FMIS WISH inzet voor haar vele taken en verantwoordelijkheden.

FMIS WISH: brede reeks modules

Met een brede reeks modules heeft ons Facilitair Management Informatie Systeem WISH voor elk facilitair en vastgoedvraagstuk een oplossing. Samen vormen ze één krachtig, online geheel dat probleemloos aansluit op uw andere informatiesystemen. Dankzij de modulaire opbouw kunt u  WISH gefaseerd invoeren en met uw organisatie laten meegroeien.

Vraag demo aan Toon alle modules

 

Beheer uw processen met WISH

Voldoen aan de wet- en regelgeving, uw vastgoed renderend houden, uw service verhogen of doorlooptijden verlagen. U heeft er een dagtaak aan om alle processen te beheren. Maak het u gemakkelijker met FMIS WISH. Deze online oplossing van Facility Kwadraat brengt uw processen en werkschema’s in kaart en verbindt ze met elkaar. Resultaat: een toekomstbestendig informatiesysteem voor iedereen in uw organisatie.

Alle informatie over onze software en dienstverlening

Ontdek hoe u FMIS WISH inzet voor een goed afgestemd facilitair en vastgoedbeheer. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management.

Alles wat u wenst in een goed fmis

Eenvoudig gebruik Mobiel gebruik Centrale database Duidelijke dashboards Krachtig beveiligd Responsive ontwerp

Software as a Service

FMIS WISH is Software As A Service (SaaS). Altijd voorhanden in de cloud en altijd toegankelijk via alle mobiele apparaten. U betaalt geen aanschafkosten en u beschikt met een abonnement continu over de meest actuele versie. WISH is snel, betrouwbaar en veilig, precies wat u van een SaaS-oplossing mag verwachten. En niet onbelangrijk: Facility Kwadraat zorgt ook voor het onderhoud. Zodat u zorgeloos kunt werken.

Lees meer

Een vlekkeloze implementatie

De ervaren adviseurs van Facility Kwadraat zorgen voor een vlekkeloze implementatie van FMIS WISH in uw organisatie. Ze begeleiden u persoonlijk en voeren de software gefaseerd in zodat u overzicht blijft houden op uw belangrijkste taak: het efficiënt managen van uw facilitaire en vastgoedprocessen.

Lees meer

Voor ons de normaalste zaak uw ambities te vertalen in onze software en dienstverlening.

Pim Kerkhof en Dick Vink, oprichters Facility Kwadraat

Pim Kerkhof en Dick Vink, oprichters Facility Kwadraat

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat