FMIS software

U wilt een betaalbaar FMIS dat in the Cloud draait? Een gezonde instelling.

Facility Kwadraat biedt u met WISH een betaalbaar, laagdrempelig en krachtig beveiligd facilitair management informatie systeem (FMIS). Uw  facility management en vastgoedbeheer worden met FMIS WISH adequaat ondersteund. De inzet van uw gebouwen, faciliteiten en mensen wordt geoptimaliseerd. Er is immers veel te winnen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparing en klanttevredenheid. FMIS WISH  is een modern softwaresysteem dat draait in de Cloud en mobiele toepassingen kent.

WISH, een compleet FMIS systeem in Nederland

WISH staat voor Web-enabled Informatie Systeem voor Huisvesting. De functionaliteiten liggen op het gebied van Management en Finance, Servicemanagement en Gebouwbeheer en Onderhoud. WISH is een bundeling van 16 modules met geïntegreerde oplossingen voor facilitaire en vastgoedgerelateerde vraagstukken. Door de modulaire opbouw wordt u in staat gesteld FMIS WISH gefaseerd in te voeren en met uw organisatie mee te laten groeien. WISH sluit aan op andere informatiedragers, zoals bijvoorbeeld personeelssystemen en financiële administraties.

Met FMIS WISH meer grip op uw facilitaire en vastgoedprocessen

Onze ervaren adviseurs begeleiden het implementatieproces van FMIS WISH om te voorkomen dat het onnodig een langdurig en arbeidsintensief traject wordt. De gefaseerde en persoonlijke implementatiewerkwijze zorgt voor een groot draagvlak en korte doorlooptijd. Met de werkprocessen in kaart en een managementdashboard tot uw beschikking staat u stevig aan het roer. Zo zorgen wij voor een soepel functionerende organisatie en kunt u zich richten op uw belangrijkste taak: het verlenen van de best mogelijke service en zorg.

Heeft u vragen of wilt u een demonstratie aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via contact of bel ons op 073-6444 644.

Download hier gratis onze FMIS WISH Special

Bestand downloaden

Om dit bestand te downloaden moet u uw naam en email achterlaten.