De kracht van het Kwadraat

Aangenaam kennis te maken

Facility Kwadraat helpt u om uw facility management, planmatig onderhoud en vastgoedbeheer in goede banen te leiden. Dat doen we met software, advies en meerjarenonderhoudsplannen. Ons uitgangspunt is om met betere informatie meer voor u te bereiken. Het doel: meer efficiency, meer gemak en meer comfort voor u, de bewoners of de gebruikers van een gebouw. FMIS WISH is onze geavanceerde, intuïtieve software die we op basis van uw wensen inrichten. Zo houdt u uw vastgoedbeheer en de facilitaire processen die zich daarbinnen afspelen probleemloos in de hand.

Facility Kwadraat: pionier van FMIS in de cloud

Facility Kwadraat werd op 1 februari 2002 opgericht door Pim Kerkhof en Dick Vink. Beiden houden zich al sinds de jaren tachtig bezig met automatisering van facilitair management en vastgoedmanagement. Facility Kwadraat werd een pionier op het gebied van FMIS in de cloud. Op dit moment maken ruim 20.000 gebruikers in diverse sectoren gebruik van onze oplossingen. Met FMIS WISH verzorgt Facility Kwadraat momenteel het vastgoedbeheer van 50.000 gebouwen en registreert zij 1.800.000 meldingen.

Onze visie: onze persoonlijke aanpak

We ontwikkelen innovatieve softwareoplossingen, maar vinden de menselijke factor – werken met hoofd én hart – minstens zo belangrijk. Daarom zijn een vaste contactpersoon, persoonlijke gesprekken, adviezen en begeleiding onlosmakelijk verbonden met de oplossingen van Facility Kwadraat. Onze adviseurs, stuk voor stuk ervaren professionals die uw sector kennen, houden de communicatielijnen kort en staan dagelijks voor u klaar. Zo werken we al jarenlang. Het resultaat: warme banden met opdrachtgevers die ons lang trouw blijven.

Daarom kiest u voor Facility Kwadraat

  • FMIS WISH, ontwikkeld op het nieuwste platform 
  • Ervaren adviseurs in facilitair en vastgoedbeheer 
  • NEN 2767-gecertificeerde onderhoudsdeskundigen  
  • Persoonlijke implementatiebegeleiding en trainingen 
  • Korte lijnen en een vaste contactpersoon  
  • Online en telefonische support 
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat