De kracht van het Kwadraat

Aangenaam kennis te maken

Facility Kwadraat helpt u om uw facility management, planmatig onderhoud en vastgoedbeheer in goede banen te leiden. Dat doen we met software, advies en meerjarenonderhoudsplannen. Ons uitgangspunt is om met betere informatie meer voor u te bereiken. Het doel: meer efficiency, meer gemak en meer comfort voor u, de bewoners of de gebruikers van een gebouw. FMIS WISH is onze geavanceerde, intuïtieve software die we op basis van uw wensen inrichten. We leveren een compleet vastgoedinformatiesysteem met praktische mobiele oplossingen voor uitvoerenden tot en met heldere interactieve dashboards voor beheerders en managers. Zodat u uw vastgoedbeheer en de facilitaire processen die zich daarbinnen afspelen optimaal in control kunt houden. 

Facility Kwadraat: pionier van FMIS in de cloud

Facility Kwadraat werd op 1 februari 2002 opgericht door Pim Kerkhof en Dick Vink. Beiden houden zich al sinds de jaren tachtig bezig met automatisering van facilitair management en vastgoedmanagement. Facility Kwadraat werd een pionier op het gebied van FMIS in de cloud. Op dit moment maken ruim 25.000 gebruikers in diverse sectoren gebruik van onze oplossingen. Met FMIS WISH verzorgt Facility Kwadraat het vastgoedbeheer van 50.000 gebouwen en registreert zij 2.000.000 meldingen bij haar opdrachtgevers.

Vanaf 2023 zijn wij onderdeel van de Lyvia Group en hebben we onze krachten gebundeld. De Zweedse IT-groep bestaat momenteel uit vijftig toonaangevende bedrijven in software en IT-diensten, digitale marketing, creatief advies en software-as-a-service.

Wij denken niet in standaarden

We ontwikkelen innovatieve softwareoplossingen, maar vinden de menselijke factor – werken met hoofd én hart – minstens zo belangrijk. Wij denken niet in standaarden maar in oplossingen. Ook als we het nog voor u moeten ontwikkelen. Daarom zijn een vaste contactpersoon, persoonlijke gesprekken, adviezen en begeleiding onlosmakelijk verbonden met de oplossingen van Facility Kwadraat. Dit doen we met een team van betrokken medewerkers. Onze adviseurs, stuk voor stuk ervaren professionals die uw sector kennen, houden de communicatielijnen kort en staan dagelijks voor u klaar. Zo werken we al jarenlang. Het resultaat: warme banden met opdrachtgevers die ons lang trouw blijven.

 

Directie

Pim Kerkhof profielfoto

Pim Kerkhof , technisch directeur en eigenaar, heeft van origine een bouwkundige achtergrond. In de beginjaren van zijn loopbaan lag zijn interesse behalve bij het onderhoudsmanagement eveneens bij de facilitaire processen. Gedreven door vooruitgang en ondernemerschap verdiepte hij zich in het programmeren van digitale informatiesystemen en startte hij begin jaren negentig zijn eerste bedrijf. In de ruim 30 jaar dat hij actief is in de vastgoed en facilitaire wereld heeft Pim zijn veelzijdige klantenervaring ingezet voor het ontwikkeling van een compleet FMIS WISH dat met de modernste technieken draait in de Cloud. Samen met zijn betrokken medewerkers streeft hij continue naar innovatie en een succesvolle implementatie.

Dick Vink profiel foto

Nadat Dick Vink, commercieel directeur en eigenaar, zijn technische opleiding afrondde, startte hij zijn carrière bij een gerenommeerde zorginstelling in Rotterdam. Hij hield zich bezig met het begroten van bouw- en onderhoudsprojecten en het doen van financiële aanvragen bij het Rijk. De wegen met bedrijfspartner Pim kruisten elkaar in 1991 bij de inzet van het systeem Prof, de voorloper van WISH. Behalve hun innovatielust delen ze ook (nog altijd!) hun humor. Dick onderhoudt intensief contact met de markt. Een man met een groot vastgoed hart en met altijd een luisterend oor om de dienstverlening nog beter te laten aansluiten op de sector of individuele wens.

Daarom kiest u voor Facility Kwadraat

  • De FMIS-specialist in vastgoedbeheer en facilitair beheer
  • Ontwikkeld op het nieuwste platform met mobiele app-oplossingen
  • Tijdbesparende API-koppelingen met andere systemen
  • Eigen NEN 2767- onderhoudsdeskundigen in huis 
  • Persoonlijke implementatiebegeleiding en trainingen 
  • Korte lijnen en een vaste deskundige contactpersoon  
  • Online en telefonische support 
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat