Doe slim in facilitair beheer en bereik méér

DE VRUCHTEN VAN GESTROOMLIJND FACILITAIR BEHEER 

U wilt tevreden werknemers, bewoners of gebruikers in uw gebouw. Daarvoor houdt u uw vastgoed tiptop in orde en biedt u service van niveau. Dat wilt u graag zo houden, misschien zelfs optimaliseren. Maar dan wel betaalbaar. Doe slim en gebruik FMIS WISH. Met deze software van Facility Kwadraat krijgt u inzicht in uw facilitaire prestaties en stroomlijnt en automatiseert u al uw facilitaire processen. Daarmee kunt u de kosten van uw dienstverlening verlagen. Onze adviseurs helpen u graag. 

Meldingenbeheer: meer dan tevredenheid

Duidelijk communiceren over klachten, wensen, informatieaanvragen en storingen (KWIS) houdt uw (interne) klanten tevreden. Uw werkprocessen rondom de meldingen organiseert u online en efficiënt in FMIS WISH. Dankzij een overzichtelijk dashboard bewaakt u eenvoudig de meldingenstroom, de voortgang en de doorlooptijden. Een logboek houdt de historie bij en een ondersteunende selfserviceportal en WISH-app verbeteren de communicatie tussen alle betrokkenen. Wilt u melder, uitvoerder en KWIS-manager online nog meer inzage bieden, dan richten wij desgewenst een productdienstencatalogus (PDC) voor u in.

Lees meer

Ruimtebeheer: onmisbare flexibiliteit

Welke (werk)plekken zijn er beschikbaar? Wat is de maximale capaciteit? En hoe is het gesteld met de bezettingsgraad? Met FMIS WISH weet u direct het antwoord op deze vragen. Een online selfserviceportal vergroot bovendien het reserveringsgemak. Dankzij de WISH-app stuurt u uw facilitaire dienst effectief aan: het systeem brengt de facilitaire medewerker per mobiel direct op de hoogte van een gemaakte reservering. Hij of zij weet dan precies welke faciliteiten nodig zijn in welke ruimte. Zo houdt u overzicht en controle op de werkzaamheden, de kosten en de tijden.

Lees meer

 

Middelenbeheer: voor kwantiteit én kwaliteit

Kantoorinventaris, installaties en apparaten. U heeft meer waardevolle bedrijfsmiddelen dan u denkt. Hoe zorgt u ervoor dat die allemaal in goede conditie blijven? Met FMIS WISH registreert, categoriseert en lokaliseert u uw bedrijfsmiddelen stuk voor stuk. Het systeem automatiseert vervolgens moeiteloos de uitvoering van de (wettelijke) controles, keuringen en onderhoud. Het geïntegreerde logboek legt elke actie vast, zodat u de historie ervan altijd kunt terugvinden. Zo helpt WISH u met het waarborgen van kwantiteit én kwaliteit van uw bedrijfsmiddelen.

Lees meer

Van software tot dienstverlening

Ontdek hoe Facility Kwadraat u helpt met efficiënt facilitair beheer. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management.

online PDC: alles bij de hand

Een productdienstencatalogus (PDC) is de online ruggengraat van uw facilitaire Servicedesk. De applicatie biedt melder, uitvoerder en KWIS-manager online inzicht in meldingen, uitvoeringsafspraken en alle bijbehorende informatie. U maakt van de PDC een extra rijke databron door er veelgestelde vragen, checklists en te downloaden documenten aan toe te voegen. Daarmee ontlast u uw backoffice en houdt u de doorlooptijden beperkt. We richten uw PDC graag op maat voor u in.

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat