Onze downloads

TOPdesk en WISH integratie

Infographic over hoe TOPdesk en WISH elkaar versterken. Integraal vastgoedbeheer, gewoon vanuit je TOPdesk service portal!

Case Zorgvastgoed Ipse de Bruggen

In deze case vertellen functioneel applicatiebeheerders Joyce en Cathy hoe zij FMIS WISH inzetten voor het zorgvastgoed van Ipse de Bruggen (400 locaties) en hoe klanten daarvan profiteren.

WISH Verhuurbeheer -Facility Kwadraat en TOPdesk

Meldingenbeheer vastgoed

Meldingen van reparaties, onderhoudsklachten en storingen aan uw vastgoed wilt u adequaat afhandelen. Lees hier alles over self service software, grip en inzicht voor melder, uitvoerende en manager of verhuurder.

Meerjarenonderhoudsplan

Opstellen, implementeren, begroten en uitvoeren. Download het stappenplan meerjarenonderhoud en ga stapsgewijs op weg naar heldere onderhoudsrapportages.

Verhuurbeheer

Werk efficiënter, bespaar kosten en houd uw huurders tevreden. Download de informatie en ontdek wat WISH Verhuurbeheer voor u kan doen.

De kracht van het kwadraat

Download de brochure ‘De kracht van het kwadraat’. Voor elk proces een slimme software oplossing voor uitvoering en management.

Dashboard Qlik Sense binnen de kracht van WISH

Download gratis de brochure Qlik Sense en lees over de 10 voordelen van Business Intelligence-software en het verschil tussen de Analyzer en Professional.

Audit logging dashboard WISH

Direct inzicht in gebruik en verloop van gegevens in WISH zonder ingewikkelde logfiles. Dit dashboard komt tegemoet aan uw kwaliteits- en informatiebeleid zoals de ISO 27001.

Case Gemeente Rijswijk

“WISH brengt al jaren uitkomst bij het in conditie houden van panden waarvoor we verantwoordelijk zijn.” Lees in deze case hoe gemeente Rijswijk grip houdt op alle contracten en het vastgoedonderhoud van scholen, sport- en culturele accommodaties.