CO2-reductie met duurzaam vastgoed

WISH software voor verduurzamen van vastgoed en CO2-reductie 

De CO2-uitstoot moet omlaag. Maar hoe? Eén van de speerpunten is het verduurzamen van het vastgoed. Volgens de Klimaatwet moet op 1 januari 2030 de CO2-uitstoot 49% gereduceerd zijn en op 1 januari 2050 100%. Met software WISH organiseert u energiebesparende maatregelen, heeft u inzicht in uw CO2-reductie en is de vastgoeddata up-to-date en altijd online bereikbaar.

WISH is een FMIS en moderne specialistische software voor vastgoedmanagement. Waarmee het hele team vanuit één betrouwbare database samenwerkt aan het verduurzamen van de vastgoedportefeuille. Koppelen met andere systemen behoort tot de mogelijkheid.

WISH CO2-reductietool duurzaam vastgoed

CO2-reductie met MJOP

Energiebesparende maatregelen, dat kunnen er best veel zijn! Heeft u zicht op de grote maar ook kleine kansen voor CO2-reducties binnen uw vastgoedportefeuille? Met WISH krijgt u praktisch, technisch en financieel grip op uw duurzaamheidsplannen. Daardoor kunt u projectmatig te werk gaan.
De Meerjarenonderhoudsplanning (afgekort: MJOP of MOP) in WISH leent zich uitstekend voor het dynamisch begroten, plannen en uitvoeren van de duurzaamheidsmaatregelen van uw organisatie. Online rapportages en dashboards houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en stand van de CO2-reductie.

WISH CO2-reductietool berekent

WISH registreert in de module Energiebeheer energie- en gasverbruiken, koppelt energiedata en laat in een oogopslag zien of de energiebesparende maatregelen vruchten afwerpen. Met de speciale WISH CO2-reductietool maakt de software zelf vergelijkingen, kengetallen, waaruit het volgende blijkt:

  • de CO2-besparingen;
  • de besparingen in kWh energie;
  • de besparingen m3 gas;
  • de kostenbesparingen in euro’s;
  • de terugverdientijd van de investering.

 

WISH CO2-reductietool duurzaam vastgoed

Project, offerte en contractbeheer

Het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen of vervangen van enkelglas vraagt om een traject van offerte-aanvragen, aanbesteding en projectbegeleiding. Met WISH automatiseert u standaard procedures in de (ver)bouw-, renovatie -en onderhoudsprojecten. Bijkomend voordeel: schaalvoordelen. U wordt praktisch ondersteunt in het beheer en de communicatie tussen leveranciers en uitvoerders omtrent (duurzaamheids-)projecten, offertes en contracten. Wijzigen de plannen of projecten? U actualiseert ze eenvoudig in WISH. 

Meer over het Meerjarenonderhoudsplan

Alle informatie over onze software en dienstverlening

Ontdek hoe u FMIS WISH inzet voor een goed afgestemd facilitair en vastgoedbeheer. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management. 

Demonstratie WISH of adviesgesprek over CO2-reductie?

Wilt u een professionele aanpak voor de verduurzaming van uw vastgoed? En wilt u af van versnippering van vastgoedinformatie en (te veel) losse spreadsheets, zoals Excel?

Vraag dan gratis een demonstratie of adviesgesprek aan.

Ja, graag contact!

 

Ook als uw huidige MJOP niet van onze hand is, helpen we u graag! Een overstap naar WISH is eenvoudiger dan u denkt!

Wish: Het meest toegankelijke vastgoed en facility Systeem

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat