Veilig in de Cloud

FMIS WISH, Beschikbaarheid gegarandeerd

Uw data moet altijd beschikbaar zijn en mag nooit verloren gaan. Daarom maken we dagelijks een back-up van uw data. We maken gebruik van twee datacenters, zodat onze cloud en backup in verschillende datacenters draaien. Als een server uitvalt, wordt bovendien automatisch overgeschakeld op een alternatieve server. Zo kunnen we u altijd een hoge beschikbaarheid garanderen.

Krachtig beveiligd databeheer

Facility Kwadraat is continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening en infrastuctuur. Het krachtig beveiligen van ons netwerk en data binnen FMIS WISH is een continu proces en heeft 24/7 onze aandacht. Uw data is in de cloud robuust beschermd. Met een firewall weren wij ongewenste bezoekers en worden de gevaren van hackers of een DoS-aanval afgewend.

Optimale performance

Ons netwerk staat garant voor een optimale performance. FMIS WISH heeft de snelheid die u mag verwachten van een leverancier van een software-oplossing in de cloud (SAAS, Software As A Service). Uw internetverbinding en veiligheidsvoorziening binnen uw eigen organisatie kunnen invloed hebben op de performance. WISH is ontwikkeld op het allernieuwste platform.

Servers ISO 9001 en ISO 27001-gecertificeerd

Betrouwbare, state-of-the art datacenters in Nederland gingen ons al voor en werken met exact dezelfde apparatuur. De servers zijn ISO 9001 en ISO 27001-gecertificeerd. Een groot voordeel is dat niet alleen de snelheid, maar ook de opslagcapaciteit voor documenten aanzienlijk is. ISO 27001 helpt u uw informatie te beschermen in de volgende opzichten:

  • Vertrouwelijkheid: garandeert dat informatie alleen toegankelijk is voor daartoe geautoriseerde personen
  • Integriteit: waarborgt de accuraatheid en volledigheid van informatie en informatieverwerkingsmethoden
  • Beschikbaarheid: garandeert dat geautoriseerde  gebruikers toegang hebben tot informatie en de daarmee verbonden middelen  wanneer dit nodig is

Voor ons de normaalste zaak uw ambities te vertalen in onze software en dienstverlening.

Pim Kerkhof en Dick Vink, oprichters Facility Kwadraat

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat