MJOP Actualiseren en calculeren

Blik op de toekomst, grip op onderhoud op de lange termijn

Met het WISH meerjarenonderhoudsplan (MJOP) calculeert u probleemloos uw planmatige onderhoudskosten. Daarmee weet u precies welke kosten er verbonden zijn aan het preventief onderhoud op de lange termijn. Heeft u een verouderd onderhoudsplan? Geen probleem: wij springen graag bij om uw MJOP te actualiseren, ook als uw oorspronkelijke plan niet van onze hand is. Zo beschikt u over een plan waarmee u de toekomst met een gerust hart tegemoet gaat. Moet u verduurzamen? WISH Meerjarenonderhoud-software beschikt over een  CO2-reductietool voor uw energiebesparende maatregelen.

Vraag een voorbeeldplan aan

Stappenplan meerjarenonderhoud

Opstellen, implementeren, begroten en uitvoeren. Download het stappenplan meerjarenonderhoud en ga stapsgewijs op weg naar heldere onderhoudsrapportages.

MJOP actualiseren doen wij zo

Het treffen van de juiste onderhoudsvoorzieningen lukt alleen met een actueel MJOP. Is uw planning toe aan vernieuwing? Dan helpen wij u daar graag bij door nog niet uitgevoerd onderhoud opnieuw in te plannen en te indexeren. Ook voor herinspecties dragen we zorg. Onze onderhoudsdeskundigen bezoeken en inspecteren met de mobiele inspectietool uw gebouwen. Ze nemen hun nieuwste bevindingen op in hun inspectieverslag die we toevoegen aan uw meerjarenonderhoudsplan.

Calculeren op elk niveau

U wilt weten wat u dit jaar moet investeren, maar misschien ook wat u over vijf of 25 jaar kwijt bent aan het onderhoud van uw vastgoedportefeuille. En liefst ook nog uitgesplitst naar locatie of element. Wij richten uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP) zo in dat u de onderhoudskosten kunt segmenteren en voor alle organisatieniveaus inzichtelijk heeft. Van managementinformatie voor de directie tot budgetoverzichten voor projectmanagers. U stroomlijnt uw onderhoudsmanagement eenvoudig verder met onze online software WISH.

Meer over het meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

 

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat