Onderhoud begroten, plannen en uitvoeren

Onderhoud begroten, plannen en uitvoeren

Onderhoud begroten van uw vastgoed doet u het verstandigst vanuit een actueel meerjarenonderhoudsplan(MJOP). De onderhoudsbegroting en het MJOP zorgen er samen voor dat er onderhoudsvoorzieningen zijn, zodat de onderhoudsactiviteiten ook daadwerkelijk van start kunnen gaan. Door de grote variatie aan onderhoudsprojecten en betrokken partijen is de uitvoering van het planmatig onderhoud veelal al vanaf de voorbereidende fase intensief.

Kunt u wel wat extra ondersteuning in uw onderhoudsmanagement gebruiken? De vastgoedadviseurs van Facility Kwadraat adviseren en assisteren u deskundig bij de financiële afstemming, de projectbewaking en de actualisatie van uw MJOP.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Stappenplan meerjarenonderhoud

Opstellen, implementeren, begroten en uitvoeren. Download het stappenplan meerjarenonderhoud en ga stapsgewijs op weg naar heldere onderhoudsrapportages. 

Blok MJOP begroten

Van onderhoud begroten tot projectbewaking met WISH online

Als u uw MJOP vastlegt in onze software WISH, maakt u nauwkeurige onderhoudsbegrotingen die u kunt voorleggen aan directie en controllers. Daarmee zien zij welke financiële consequenties bijvoorbeeld buitenschilderwerk of investeringen in duurzaamheid met zich meebrengen.

Krijgt u groen licht voor de onderhoudsactiviteiten? Dan worden ze in de WISH-module MJOP automatisch aangemerkt als ‘project’. Met WISH Projectadministratie krijgt u grip op het financiële verloop en op de doorlooptijden. 

Onderhoudsmanagement met WISH-software, dit zijn de voordelen:

  • Tool voor onderhoudsplanning en vastgoedstrategie 
  • CO2-reductieberekeningen voor het verduurzamen van vastgoed
  • Geïntegreerde interactieve dashboards en analyse van Qlik Sense
  • Afstemming en aansluiting met de financiële administratie 
  • Transparantie in onderhoudsvoorzieningen en jaarbudgetten
  • Schaalvoordelen te behalen bij aanbestedingen  
  • Onderhouds- en investeringskosten effectief doorbelasten 
  • Grip op op lopende projecten, offertes en contracten.

PROBEER WISH ONLINE

Meer over het meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat