VAn Tilburg Bastianen MJOP vastgoedbeheer

Van Tilburg Bastianen

Als onderdeel van een compleet vastgoedbeheer hebben onze inspecteurs het onderhoud op lange termijn in kaart gebracht en een eerste meerjarenonderhoudsplan opgesteld (MJOP) om vervolgens het plan jaarlijks te actualiseren en de panden driejaarlijks te herinspecteren.

Niet alleen auto’s in onderhoud

Sinds 2010 maakt Van Tilburg Bastianen (VTB) voor haar vastgoedbeheer gebruik van de diensten van Facility Kwadraat. Tilburg Bastianen Groep is officieel dealer van A-merken zoals Volkswagen, Audi en DAF. Van Tilburg Bastianen heeft 30 vestigingen in West-Brabant. Omgerekend: 20.000 m2 eigendomspanden, 15.000 m2 huurpanden en 75.000 m2 terrein. Onze software oplossing WISH steunt VTB bij haar grip op de totale vastgoedportefeuille inclusief het meerjarenonderhoud

Herinspecteren en actualiseren

Als onderdeel van een compleet vastgoedbeheer hebben onze inspecteurs destijds het onderhoud op lange termijn in kaart gebracht en een eerste meerjarenonderhoudsplan opgesteld (MJOP) om vervolgens het plan jaarlijks te actualiseren en de panden driejaarlijks te herinspecteren.

NEN 2767 biedt eenduidigheid in kwaliteit

Na diverse vastgoedontwikkelingen in de afgelopen jaren heeft VTB ons de opdracht gegeven haar vastgoed te inspecteren volgens NEN 2767 . De NEN 2767 norm heeft als doel het eenduidig in kaart brengen van de kwaliteit van bouw- en installatiedelen van een object. Voorafgaand aan de daadwerkelijke herinspectie werden heldere projectafspraken gemaakt en werd een basisplan opgesteld. In de zomermaanden zijn onze NEN 2767 gecertificeerde onderhoudsdeskundigen vol enthousiasme aan de slag gegaan. Na de MJOP conceptbesprekingen in september werd een geheel up-to-date plan naar nieuwe inzichten en uitgangspunten een feit voor VTB.

Een handzaam MJOP leidt tot het treffen van de benodigde voorziening en het tijdig indienen van de begroting.

Inzicht in gebreken volgens AP-matrix

Een handzaam MJOP waarmee de begroting 2018 tijdig kan worden ingediend en de benodigde voorziening voor het grootonderhoud kan worden herleid. Het plan van VTB kenmerkt zich door het inzicht in de gebreken volgens AP-matrix uit de NEN 2767 risicobepaling, inzicht in de gebouwcondities en de begroting voor de werkplaatsinventaris. De Aspecten/Prioriteiten-matrix is een extra optie dat naast de conditiemeting kan worden toegepast.

Download de Facility Kwadraat bedrijfsbrochure

Lees meer over onze software en dienstverlening. Voor elke proces een slimme oplossing voor uitvoering en management.

Ook deze bedrijven gebruiken onze oplossingen. Toon alle opdrachtgevers

Meer weten over de kracht van het kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat