Assets van Biesieklette in WISH

Biesieklette, van harte welkom!

Biesieklette? …iets met fietsen? Dan denk je misschien niet zo snel aan Facility Kwadraat. Toch wel! Alle assets ofwel bedrijfsmiddelen van onze nieuwe klant, zoals fietsen, buggy’s en strandvoertuigen, worden ondergebracht in WISH (FMIS).

Biesieklette is een innovatieve beheerder van onder andere openbare stallingen, fietstrommels en fietskluizen op ruim dertig plaatsen in en rond de gemeente Den Haag. De stallingsbeheerders gaan vanuit WISH samenwerken in het beheer van de stallingen en de assets. Onder leiding van Siemon Verhoeven, manager operations Biesieklette, zorgen we gezamenlijk voor meer gemak, efficiency en service.

Cadweazle, Wombat…assets voor iedereen!

Biesieklette exploiteert niet ‘alleen’ fietsenstallingen met assets, maar ook een beleving. Biesieklette wil het strand toegankelijk maken voor iedereen. ‘Want iedereen heeft recht op een dagje strand’, aldus Biesieklette. Zeker nu de zon zo heerlijk schijnt! Aan mensen die minder gemakkelijk de zee kunnen bereiken, verhuurt zij strandvriendelijk rolstoelen, strandrollators en speciale strandvoertuigen onder bijzondere namen, zoals Cadweazle, Wombat, De-Bug, Tiralo en Hippocampe.

Het meest toegankelijke systeem voor assets en activa

Biesieklette zette voor het doen van haar FMIS-keuze een aanbestedingstraject uit. Na het doorlopen van de fasen van longlist en shortlist, was de gunning aan ons: WISH is het meest toegankelijke informatiesysteem. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!
Afgelopen maand zijn we van start gegaan met de implementatie. Tijdens de implementatie begeleiden wij medewerkers bij het inrichten van het systeem en geven we trainingen, daar waar het gewenst is.
WISH biedt voor zowel medewerkers als managers van Biesieklette praktische oplossing voor het technisch beheer. Alle stallingen en assets worden in kaart gebracht en relevante gegevens worden vastgelegd in de online database van WISH. Met als doel dat vanuit één systeem gemuteerd, gecommuniceerd en samen gewerkt wordt. Zo krijgt Biesieklette stevig grip op haar middelen, onderhoud en contracten.

assets management met fmis wish

Biesieklette werkt met:

WISH is modulair inzetbaar en legt zelf verbanden. Voor haar dashboards beschikt het management over Qlik Sense. Deze software genereert dashboards dat zich razendsnel aanpast aan dat wat het management wil zien. QS is volledig geïntegreerd in WISH, dus binnen dezelfde portal van WISH.

‘Werk(t) in beweging’ 

Dat Biesieklette maatschappelijk onderneemt, blijkt niet alleen uit de middelen die zij aanbiedt. Zij houdt zich daarnaast ook bezig met het creëren van werkgelegenheid voor mensen, die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan. Stallingbeheerders werken een bepaalde tijd bij Biesieklette en worden begeleid bij het vinden van regulier werk. En doen zij nu dus ook ervaringen op met WISH en met de Mobile-webapp. Met de WISH Mobile-webapp heeft de stallingbeheerder altijd en overal inzage in zijn werkzaamheden, de status en historie. Werkzaamheden kunnen zijn reparaties, maar ook controles en wettelijke keuringen, die door WISH worden ingepland op basis van bijvoorbeeld lopende contracten. Of kan hij zelf meldingen maken van geconstateerde gebreken en defecten.

>> www.biesieklette.nl

Wilt u een gratis adviesgesprek of demo?

Heeft u al uw waardevolle middelen en activa in het vizier? En minstens zo belangrijk: voldoen deze aan de (wettelijk verplichte) veiligheid en onderhoud?

Wilt u een gratis advies gesprek of demo? Vul dan hier uw gegevens in. Dan maken we direct een afspraak met u.

ja graag contact!

 

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem