Zorgvastgoed als kloppend facility-hart

Case zorgvastgoed van Ipse de Bruggen

In onze nieuwste case leest u hoe zorgorganisatie Ipse de Bruggen een FMIS inzet voor haar zorgvastgoed.

De primaire taak van een zorgorganisatie is zorgen voor cliënten. Niet alleen door ‘aan de voorkant’ de juiste zorgprofessionals in te zetten, maar ook door achter de schermen te zorgen voor goede huisvesting en faciliteiten. Hoe zorgen zorgorganisaties voor meer inzicht en zichtbaarheid?

Ipse de Bruggen is met ruim 5000 cliënten, 5500 medewerkers en bijna 400 locaties één van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Functioneel applicatiebeheerders Joyce en Cathy zijn fulltime bezig met FMIS WISH. WISH is software voor het beheer van vastgoed en de facilitaire processen die zich daarin afspelen. Zij vertellen enthousiast hoe zij de regie in handen hebben, klanten laten profiteren en aan de toekomst werken.

fmis wish en zorgvastgoed Ipse de BruggenONS SYSTEEM BIEDT INZICHT IN ONZE GEBOUWBEHEERPROCESSEN. HEBBEN WE DIE IN DE GRIP, DAN PROFITEREN ONZE CLIËNTEN DAARVAN.’

FMIS WISH is modulair van opzet en groeit met Ipse de Bruggen mee. En met haar ambitie voor de toekomst: verduurzamen.

 

Naar de case Ipse de Bruggen

 

TOPdesk integratie als optie

Facility Kwadraat heeft een partnership met TOPdesk. Met als gezamenlijk doel de klant de best mogelijke oplossingen bieden op het gebied van Enterprise Service Management en Vastgoedmanagement. Voor nog meer zichtbaarheid en afdelingsoverstijgend samenwerken. In de Self Service Portal van TOPdesk komen diensten en producten van verschillende afdelingen samen, zoals IT, HRM, Facilitair en Vastgoed. Vraag naar onze mogelijkheden.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

 

Wish: Het toegankelijke Vastgoed en Facilitair Systeem