Speciaal voor Dormio Resorts Maastricht heeft Facility Kwadraat een API-koppeling gerealiseerd van WISH met de reserveringssoftware Bookzo. Op deze manier kan Dormio de schoonmaak van haar vakantiehuisjes aansturen via WISH.

Koppeling

Door de koppeling van WISH en Bookzo kan de schoonmaakplanner van Dormio Resorts Maastricht precies zien wanneer gasten de sleutel hebben ingeleverd bij de receptie en het huisje dus beschikbaar is om schoon te maken. Hiervoor wordt vanuit Bookzo een automatische melding aangemaakt in WISH Meldingenbeheer. Zodra de schoonmaker klaar is en de melding in WISH gereed meldt, geeft WISH dit op haar beurt weer automatisch door aan Bookzo. De receptie kan dan de sleutel vrijgeven aan een nieuwe gast.

Dormio Resort Maastricht werkt met WISH en Bookzo

Einde aan papierwerk

De koppeling bespaart Dormio Resorts Maastricht een hoop papierwerk. In plaats van geprinte lijsten die handmatig moeten worden bijgewerkt, heeft de planner nu bijna real time inzicht in de status van de schoonmaak. Een bonus is dat de schoonmakers de timer in de WISH-melding gebruiken om bij te houden hoe lang de schoonmaak geduurd heeft. Dit levert extra managementinformatie op.

Veelbelovend

De koppeling is in augustus in gebruik genomen bij een aantal woningen van Dormio Resorts Maastricht en de eerste resultaten zijn veelbelovend. WISH biedt zo nog meer toegevoegde waarde aan vakantieparken, met meer gemak en meer managementinformatie.

 

Software voor vakantieparken

WISH is hét managementinformatiesysteem voor facility en vastgoed bij vakantieparken. Wij laten u graag zien hoe het werkt.

Vraag een demo aan

> Download meer informatie over WISH en Facility Kwadraat

> Meer over Bookzo op hun site: www.bookzo.nl