The British School in The Netherlands (BSN) gaat haar campus onderhouden met de hulp van Facility Kwadraat. Wij maken voor deze onderwijsinstelling meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en ze gaan aan de slag met onze software FMIS WISH.

Over BSN

The British School in The Netherlands (BSN) is een internationale school voor leerlingen van 3 tot 18 jaar. De school is al 80 jaar gevestigd in Den Haag en heeft zes verschillende locaties. BSN heeft leerlingen van meer dan 80 verschillende nationaliteiten en wordt ook in de Nederlandse gemeenschap hoog gewaardeerd.

The Britisch School in the Netherlands

> www.britishschool.nl 

Samenwerking

Facility Kwadraat en BSN hebben elkaar gevonden in het belang dat zij beide zien in samenwerking. BSN zoekt een derde partij die haar kan ondersteunen bij het onderhoud. De meerjarenonderhoudsplannen van Facility Kwadraat geven hiervoor de benodigde informatie, samen met de uitkomsten van een analyse van de capaciteit binnen BSN. Facility Kwadraat start daarom met het uitvoeren van conditiemetingen (nulmetingen) voor alle  locaties.

Implementatie software

Pas in een volgende fase worden verschillende modulen van de software WISH in gebruik genomen. In elke fase blijven BSN en Facility Kwadraat met elkaar in gesprek over de gewenste werkwijze en de inrichting van de software. Op deze manier blijft de implementatie van de software overzichtelijk. Als resultaat moet BSN vanuit het centrale operations team in staat zijn om de scholen effectief te beheren.

Onderwijs

Met The British School in The Netherlands breidt Facility Kwadraat haar aandeel in de sector onderwijs verder uit. FMIS WISH en onze MJOP’s zijn bewezen geschikt voor scholen en andere onderwijsinstellingen. Wij weten welke eisen de sector stelt en hebben onze software ingericht op de best practices van onze opdrachtgevers.

 

 

Vastgoedbeheer voor onderwijs

Zoekt u ook software voor vastgoedbeheer of wilt u een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor uw onderwijsinstelling? Dan bent u bij Facility Kwadraat aan het juiste adres.

Neem contact met ons op