De nieuwste opdrachtgever van Facility Kwadraat zit in Oostenrijk. De eigenaren van de woningen op Dormio Resort Obertraun zijn akkoord met de opdracht aan Facility Kwadraat voor het maken van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en het in gebruik nemen van de software FMIS WISH.

Dormio Resort Obertraun

Dormio Resort Obertraun is een viersterren-plus resort in Oostenrijk, ten zuidoosten van Salzburg en op 300 meter van de Halstättersee. Er staan 82 luxe chalets en er zijn vele faciliteiten, zoals een binnenzwembad, restaurant en wellnessruimte.

Dormio Resort Obertraun - WISH Oostenrijk

> Obertraun op Dormio Holidays
> Obertraun op Dormio Investments

Verantwoording

De chalets zijn privé-eigendom en worden beheerd door Dormio. Dankzij het meerjarenonderhoudsplan en de software kan Dormio de kosten aan het onderhoud van de woningen verantwoorden aan de eigenaren. De vastgoedbeheerder kan precies laten zien welk onderhoud nodig is om de woningen veilig en representatief te houden. Dat maakt ze immers optimaal verhuurbaar. Bovendien behouden de woningen hierdoor beter hun waarde.

Drie vakantieparken

Het Oostenrijkse vakantiepark is het derde park van Dormio dat de software en het MJOP van Facility Kwadraat in gebruik neemt. En tot volle tevredenheid. Kevin Kruijntjens van Dormio Resort Maastricht zei hier eerder over: “Er zijn grote geldbedragen mee gemoeid om de kwaliteit te handhaven zoals dit resort dat nu biedt. Voor ons én voor de woningeigenaren. WISH helpt ons om daar zicht op te houden en onze keuzes voor de hoogste kwaliteit te baseren op betrouwbare data.”

Managementinformatie

WISH software zorgt niet alleen voor efficiëntie binnen de parken, maar ook voor de overkoepelende organisatie. Nu al drie vakantieparken dezelfde software gebruiken voor hun vastgoedbeheer en meldingenregistratie, heeft het management van Dormio steeds meer vastgoedinformatie centraal beschikbaar. Dit zorgt voor een betrouwbare benchmarking. De facilitaire processen als schoonmaak, inventaris en onderhoud kan Dormio hiermee optimaliseren. Dormio bekijkt daarom of meer van hun vakantieparken met WISH aan de slag kunnen.

 

Software en meerjarenonderhoud voor vakantieparken

Uit de ervaring bij onder meer Dormio blijkt dat de diensten van Facility Kwadraat op het gebied van vastgoedbeheer zeer geschikt zijn voor vakantieparken. Ook voor dat van u? Lees meer op deze site of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo of meer informatie.

Neem contact op        Meer over succesvol vastgoedbeheer