Facility Kwadraat is momenteel bezig met het maken van duurzame meerjarenonderhoudsplannen (DMJOP) voor logistiek dienstverlener Nippon Express. Daarom zeggen wij: Youkoso Nippon Express! Oftewel: van harte welkom.

Over Nippon Express

Nippon Express is officieel opgericht in 1937 in Japan en werkt inmiddels wereldwijd. Ze vervoeren zo ongeveer alles, van etenswaren tot geld en van tere kunstwerken tot de enorme onderdelen van windmolens. Dit alles doen ze over de weg, door de lucht en over zee. Geen wonder dus dat de drie logistieke centra in Nederland bij Schiphol (twee stuks) en in Rotterdam nabij de haven gehuisvest zijn.

Nippon Express kiest duurzaam MJOP

> www.nipponexpress.com

Energiebesparende maatregelen

Duurzaamheid is een van de pijlers van Nippon Express. Daarom is duurzaamheid ook een belangrijk onderdeel van de meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) die we maken voor de drie logistieke centra in Nederland. We nemen energiebesparende maatregelen op in het MJOP en helpen bij de bepaling van het energielabel. Op deze manier kan Nippon Express verduurzaming toepassen op natuurlijke momenten in de vervangingscyclus. Ook kan ze een versnelling van verduurzaming bereiken door onderhoud en verbetering te combineren.

Software

Doorslaggevend voor de keuze voor Facility Kwadraat was een demo van onze software WISH. In deze software leveren we de MJOP’s op. Op deze manier zijn het levende documenten, waarmee Nippon Express niet alleen de budgetten kan bepalen, maar die ze ook kan gebruiken voor de uitvoering van de werkzaamheden. Ook kan ze de software gemakkelijk uitbreiden en de MJOP’s daarin integreren.

 

Duurzaam MJOP

Staat u ook voor doelstellingen op het gebied van verduurzaming? Verenig het nuttige met het aangename in een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP). Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ik wil ook een duurzaam MJOP