WISH Verhuurbeheer heeft voortaan een automatische API-koppeling met e-Boekhouden.nl. Zo biedt Facility Kwadraat een compleet softwarepakket voor uw verhuurbeheer.

Koppelingen

Facility Kwadraat verzorgt al geregeld koppelingen met het eigen financiële pakket van opdrachtgevers, zoals Afas, Axi, Bomas, Exact, JDE, Proquro en Visma. Deze koppelingen zijn altijd onderdeel van maatwerk. Er zijn echter ook organisaties die nog geen eigen boekhoudpakket hebben. Vooral verhuurbeheerders zijn vaak op zoek naar een pakket dat zowel de verhuuradministratie als de financiële afhandeling regelt. Voor die organisaties bieden we e-Boekhouden.nl aan.

Gebruiksvriendelijk boekhoudpakket

De keuze is gevallen op e-Boekhouden.nl, omdat het – net als WISH – een betaalbaar en gebruiksvriendelijk pakket is. Startende ondernemers maken zelfs gratis gebruik van dit online boekhoudpakket. E-Boekhouden.nl wordt op Trustpilot gewaardeerd met een 9,3 (augustus 2019).

WISH koppelt eenvoudig met e-Boekhouden.nl

> www.e-boekhouden.nl

Huurincasso’s

De koppeling tussen WISH Verhuurbeheer en e-Boekhouden.nl maakt de huurincasso’s heel eenvoudig. In WISH zet u de prolongatie per periode klaar. Na akkoord zorgt e-Boekhouden.nl voor de afhandeling van de facturen en de debiteurenadministratie. Als er iets fout gaat, stuurt WISH alleen die incasso’s opnieuw die mis zijn gegaan. Zo weet u zeker dat alle huurbedragen juist geïncasseerd worden.

Automatisch

Om een koppeling te maken tussen WISH en e-Boekhouden.nl hoeft u alleen maar in WISH aan te geven dat u e-Boekhouden.nl gebruikt en u kunt aan de slag. WISH haalt automatisch informatie op uit e-Boekhouden.nl en andersom herkent e-Boekhouden.nl de informatie uit WISH.

 

Software voor verhuurbeheer

Bent u op zoek naar software voor uw verhuuradministratie én de financiële afhandeling daarvan? Wij laten u graag zien hoe de combinatie van WISH en e-Boekhouden.nl uw werk eenvoudiger maakt.

Vraag een demo aan

> Lees meer over WISH Verhuurbeheer

 

TIP:
Gebruikt u andere modules van FMIS WISH, zoals Meldingenbeheer of Meerjarenonderhoud (MJOP)? Ook dan is een koppeling met e-Boekhouden.nl mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.