Facility Kwadraat gaat de grens over: Dormio Eifeler Tor wordt gebruiker van ons Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) WISH. Eifeler Tor is daarmee de eerste opdrachtgever van WISH over de grens.

Meerjarenonderhoudsplan Duitsland

Dormio Eifeler Tor is een vakantiepark in het stadje Heimbach in Duitsland, direct aan het Nationalpark Eifel. In 2018 zijn de adviseurs van Facility Kwadraat al begonnen met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor dit park. Het park krijgt hiermee inzicht in de kosten en reserveringen die nodig zijn op de lange termijn. Daarnaast wordt het MJOP gebruikt om de huisjes en andere voorzieningen van het park in topconditie te houden.

Meldingen, PDC en management

Na de module MJOP neemt Eifeler Tor nu ook Meldingenbeheer in gebruik. Op moment van schrijven zijn we druk bezig met het inrichten van de product-dienstencatalogus (PDC). Zo is het de bedoeling dat er een koppeling komt met het boekingssysteem. Op die manier kan de schoonmaak aan de gang op het moment dat de vakantievierders de huisjes hebben verlaten. De PDC wordt daarnaast afgestemd op Dormio Resort Maastricht, dat WISH ook in gebruik heeft. Hierdoor en dankzij de managementdashboards zijn er goede mogelijkheden voor benchmarking tussen beide parken.

FMIS WISH in het Duits

Uiteraard is FMIS WISH voor Dormio Eifeler Tor beschikbaar in de Duitse taal. Dit is een nieuwe feature in de nieuwste versie van onze software, WISH 3.0. Op deze manier werkt WISH niet alleen perfect voor het management, maar ook voor de medewerkers op pad. Naast Duits is WISH beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans.

 

Meer weten over FMIS WISH?

Lees meer op deze site of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo of meer informatie.

Meer over WISH