Gilde Opleidingen is samen met Facility Kwadraat aan de slag gegaan met het vastgoedbeheer voor hun scholen in Midden- en Zuid-Limburg. Vorige week zijn we gestart met een inspectie van locatie Drakesteyn in Weert voor het maken van een MJOP (meerjarenonderhoudsplan).

GILDE OPLEIDINGEN

Gilde Opleidingen is het Regionaal Opleidingencentrum (ROC) voor Midden- en Zuid-Limburg. Meer dan 10.000 leerlingen op ruim 120 opleidingen zitten verspreid over 15 locaties. De scholen zijn gevestigd in Roermond, Weert, Venlo, Nuth, Horst, Venray en Geleen. De onderwijsinstelling is innovatief bezig met vastgoedbeheer, in de zin dat ze bijvoorbeeld bij de renovatie van hun schoolgebouw in Venlo circulair te werk zijn gegaan.

Gilde Opleidingen kiest MJOP Facility Kwadraat

> www.gildeopleidingen.nl

MEER DAN EEN MJOP

Het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor Drakesteyn is het begin van een gefaseerde verbetering van het vastgoedbeheer bij Gilde Opleidingen. Facility Kwadraat is aangetrokken om ondersteuning te bieden in het maken van een beheersbaar plan en een jaarlijks proces om de plannen te behouden. Zo worden de MJOP’s levende documenten die meer waarde gaan toevoegen over de tijd heen.

 

SOFTWARE EN MEERJARENONDERHOUD VOOR SCHOLEN

Facility Kwadraat gebruikt bij Gilde Opleidingen haar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer in het onderwijs. Bent u ook op zoek naar een partner op het gebied van vastgoedbeheer van uw scholen?

Neem contact met ons op