Intuïtief planbord in WISH Projecten

Met het nieuwe digitale planbord in WISH Projectadministratie wordt plannen gemakkelijker en visueel aantrekkelijker. Het intuïtieve planvenster geeft u online inzicht in welk werk wanneer gepland staat of uitgevoerd is. Met de handig pop-up wijzigt u eenvoudig de start- en einddatum van de projecten. Dit in hetzelfde software systeem, waarmee u ook het meerjarenonderhoudsplan opstelt of kunt opstellen!

Kortom: Met FMIS WISH plant u onderhoud van macro naar micro! Lees hier in het kort hoe het nieuwe planbord werkt.

Hoe werkt het digitale planbord in WISH Projectadministratie?

Omdat zich binnen de vastgoedorganisatie heel veel afspeelt, bepaalt u zelf wat u wilt zien op het planbord. Via de menukeuze ‘Kostenposten’ in de module WISH Projectadministratie vinkt u aan welke activiteiten (kostenposten) zichtbaar moeten zijn op het digitale planbord. Het digitale planbord toont zich via de menukeuze ‘Planning’. U heeft daarbij altijd hulp van de WISH Vastgoedverkenner. Met de Vastgoedverkenner selecteert u gebouwen of vastgoedobjecten, waarvan u de planning van de kostenposten wilt zien en of bewerken.

Behalve dat u de planning invoert, kunt ook de daadwerkelijk uitvoering ingeven. U geeft per kostenpost de start- en de einddatum in. De planningskalender is in te stellen op week, maand of jaar.

Voor de visuele ervaring hebben de tijdbalken de volgend kleuren meegekregen:

  • Grijs: planningsperiode 
  • Lichtblauw: uitvoeringsperiode
  • Groen: periode eerder klaar dan gepland
  • Rode: periode later klaar dan gepland

Voor hoeveel procent een bepaald project is uitgevoerd kunt u ook zien. Het balkje kleurt iets donkerder. 

WISH Projectadministratie digitaal planbord

WISH Projectadministratie en Meerjarenonderhoud

Onderhoud van gebouwen is plannen, plannen en nogmaals plannen! Vele projecten en ‘Kostenposten zijn nodig voor het in stand houden, verbeteren of verduurzamen van het vastgoed. En natuurlijk aangestuurd door de juiste onderhoudsdata. Heeft u een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in WISH staan? Dan koppelt het systeem vanzelf relevante onderhoudsdata van WISH Meerjarenonderhoud aan de module Projectadministratie. Omdat WISH met 15 modules een integraal vastgoedsysteem is, hoeft u niets onnodig dubbel te doen. 

Tip

Voeg aan WISH Projectadministratie en Meerjarenonderhoud de modules WISH Contractbeheer en WISH Meldingenbeheer toe. Dan heeft u een mooi kwartet voor onderhoud en verduurzaming van gebouwen in handen. Binnen een abonnement worden alle modules beschikbaar gesteld. 

Demonstratie WISH Projectadministratie?

Bent u geïnteresseerd in WISH Projectadministratie? Of in de ander softwareoplossingen?  Vraag een gratis adviesgesprek of demonstratie aan. Dit kan natuurlijk ook online.

Vul hier uw gegevens in. Dan maken we direct een afspraak met u.

Ja, graag vrijblijvende demo!

WISH is een FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. 

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem