Klantendag WISH Duurzaam MJOP

18 april 2023

Klantendag WISH Duurzaam MJOP

Op dinsdag 18 april 2023 organiseren we een klantenbijeenkomst ‘WISH Duurzaam Meerjarenonderhoud’.

Deze bijeenkomst is volop inspirerend voor iedereen die te maken heeft met meerjarenonderhoud en het verduurzamen van het vastgoed. Gehouden op een eveneens inspirerende vergaderlocatie van Natuurmonumenten, nabij Arnhem.

De sprekers van Facility Kwadraat en gastspreker* delen graag hun kennis en ervaring uit de praktijk.

  • Hoe gebruik je WISH (D)MJOP zo optimaal mogelijk? Hoe zet je daarbij o.a. de nieuwste ontwikkeling ‘Scenario’s‘ en CO2-reductietool het beste in?
  • Hoe zorg je voor een efficiënte uitvoering en bewaking van het (D)MJOP? Hoe werkt de relatie tussen de andere modules, zoals tussen WISH Projectadministratie, Offertebeheer en Contractbeheer?

Samen zijn we benieuwd naar hoe enthousiast jij bent over het CO2-reductiepercentage. En met de WISH-Quiz ontdek je actief een aantal wetenswaardigheden over hoe de software (nog) slimmer kan aansluiten op de informatievoorziening.

(*meer info later)

Inschrijving Klantendag

De bijeenkomst is voor WISH klanten kosteloos en in een kleine zetting (maximaal 25 personen). Reserveer dus snel. Inschrijving kan via onderstaande oranje button.  

Het programma in het kort:

    9.15 tot 9.30 u   Inloop met koffie en thee
  9.30 tot 12.30 u   Kennisprogramma WISH (D)MJOP
12.30 tot 13.30 u   Lunch
13.30 tot 14.30 u   Wandeling met gids Natuurmonumenten
14.30 tot 15.00 u   Afsluitend drankje

Na de lunch is er gelegenheid om met een ervaren Natuurmonumenten gids een rondje te lopen over landgoed Heuven naar het uitzichtpunt over de glooiende heide. Vol inspiratie en met een frisse neus sluiten we af met een netwerkdrankje.

AANMELDFORMULIER

 

Heb je nog vragen? Of ben geen WISH klant en wil je deelnemen? Neem dan eerst contact met ons.  

locatie Natuurmonumenten

De vergaderlocatie is duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door deze vergaderzaal te verhuren, steunen we Natuurmonumenten. De locatie ligt op slechts 10 minuten rijden van Arnhem en de A12 en vlakbij treinstation Rheden.

Naar website Natuurmonumenten, bezoekerscentrum Veluwezoom te Rheden.

 

Klantendag WISH Duurzaam MJOP

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem