Facility Kwadraat verwelkomt Het Nationale Theater (HNT) uit Den Haag als nieuwe opdrachtgever voor WISH en meerjarenonderhoud. Wij maken met en voor HNT een MJOP geheel volgens hun wensen.

Over Het Nationale Theater

Het Nationale Theater (HNT) is in 2017 ontstaan uit een fusie van de Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel en Theater aan het Spui. Hiermee is HNT het grootste reizende theatergezelschap van Nederland en het stadsgezelschap van Den Haag.

Het Nationale Theater

Meerjarenonderhoud

HNT wilde meer grip op de komende kosten voor de exploitatie van de theaters. Door de dynamiek binnen het theater is onderhoud een constante uitdaging. Daarnaast heeft HNT een nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag. Een onderhoudsplan zorgt daarin voor de nodige transparantie.

Meedenken

Facility Kwadraat heeft haar adviesrol binnen deze opdracht goed waar kunnen maken. Door mee te denken met de opdrachtgever maken we gezamenlijk een MJOP dat toegespitst is op de dynamiek van HNT en de onderhoudsbehoefte van de theaters. Zo is Facility Kwadraat partner in de culturele sector.

 

Uw partner in vastgoedbeheer

Voor welke uitdaging staat uw organisatie? Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op