Na een succesvolle MJOP -pilot van het kantoor en recyclingsstation in Zeist  heeft Reinigingingsbedrijf Midden Nederland (RMN) in januari 2017 het groene licht gegeven voor het in kaart brengen van de conditie en onderhoud van al haar gebouwen, terreinen en installaties. RMN verwerkt jaarlijks 116 miljoen afval  van ruim 100.000 huishoudens. Dit doen zij met 158 medewerkers.

Op milieuvriendelijke én efficiënte wijze

Wekelijks halen medewerkers van RMN het huishoudelijk afval op bij huishoudens van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist. RMN beheert ook de recyclingstations in deze gemeenten. De doelstelling van RMN is op milieuvriendelijke én efficiënte wijze haar diensten te verlenen aan de deelnemende gemeenten.

Reinigingsbedrijf Midden Nederland

Reinigingsbedrijf Midden Nederland

In goed overleg met RMN en volgens een vast stappenplan wordt het meerjarenonderhoudsplan door onze gecertifieerde onderhoudsdeskundigen opgesteld. RMN maakt daarbij gebruik van de ondersteunende softwaremodule WISH Meerjarenonderhoudsplan. WISH Meerjarenonderhoudsplan kan geïntegreerd worden met WISH Meldingenbeheer, waardoor gepland onderhoud en controles nog sneller kunnen worden georganiseerd.

Geïnteresseerd?

Ga voor meer informatie naar het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.
Of vraag geheel vrijblijvend een gesprek of demonstratie aan via contact of bel 073-6444644