Nationale Datacenter Dag 2022

Datacenter Interconnect doet mee

Interconnect is het hightech datacenter van Facilitair Management Informatie Systeem, FMIS WISH. Misschien leuk om te weten dat ons datacenter meedoet aan de Nationale Datacenter Dag 2022. Deze dag opent zij voor zakelijk bezoekers haar deuren. 

FMIS WISH is een SaaS-oplossing (Software as a Service) en draait in de Cloud. Er is daarom geen installatie ter plekke nodig, maar u maakt gebruik van internet met een uitstekend beveiligde verbinding. Zo zijn uw data bij ons altijd veilig. Ons netwerk staat garant voor een optimale performance.

Twin datacenters 

Continuïteit, veiligheid en bereikbaarheid. Dat is waarom draait. FMIS WISH draait gespiegeld in hoogwaardige datacenters van Interconnect Services BV in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Deze ‘Twin datacenter’ oplossing heeft als doel om de beschikbaarheid van de data zo hoog en de schade bij calamiteiten zo laag mogelijk te houden. Behalve de vele certificeringen heeft Interconnect sinds enige jaren een eigen continuïteitgarantieregeling in het leven geroepen via een stichting. Uiteraard hebben we die toegevoegd aan onze lijst maatregelen!

> naar de website van Interconnect voor inschrijving open dag

Gratis adviesgesprek of demo WISH?

Vul hier uw gegevens in. Dan maken we direct een afspraak met u.

ja graag contact!

 

Ook via een videoverbinding laten we graag zien hoe WISH u ontzorgt. 

Wish: Het meest toegankelijke online Vastgoed en Facility Systeem