Het woningwaarderingsstelsel (WWS), het puntensysteem waarmee de maximale huurprijs van sociale huurwoningen wordt berekend, verandert per 1 oktober 2015.  De WOZ-waarde krijgt meer invloed op de huurprijs. Dit geldt ook voor zorgwoningen die als zelfstandige woningen worden verhuurd.

Met onze sectorspecifieke kennis en complete softwareoplossingen voor vastgoedbeheer ondersteunen we u graag bij uw verhuurbeheer.

De mogelijkheden van de software module Verhuurbeheer zijn uitgebreid en compleet.

Door het ingebouwde WoningWaarderingstelsel (WWS) en het puntensysteem van de Rijksoverheid rekent de module Verhuurbeheer automatisch en nauwkeurig het maximale bedrag uit dat voor een sociale huurwoning wettelijk mag worden gevraagd. Binnen deze grens bepaalt u uw kale huurbedrag.

Met de nieuwste functionaliteit “Vraag en aanbod” binnen de module Verhuurbeheer kunt u digitaal uw verhuurbare units tonen die te huur zijn of binnenkort te huur zijn. Op de website van uw eigen organisatie worden de woningdetails getoond voor geïnteresseerden. Zij kunnen via een portal zich inschrijven op een woning en/of hun voorkeur aangeven. Vervolgens kunt u uw acties uitzetten.

Doordat ons FMIS WISH een integraal en modulair softwaresysteem is worden overbodige invoerhandelingen vermeden en kunnen relevante gegevens eenvoudig worden getoond.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek of een demonstratie.