De dubbelboekingen en het ontbreken van de gevraagde middelen tijdens een bespreking of vergadering roepen irritaties op. Een goede gefaciliteerde werkomgeving verbetert de productiviteit en levert betere diensten. De daadwerkelijke kosten van een ruimte zijn vaak niet bekend en bovendien vaak niet onder controle. Inzicht in de bezettingsgraad en inzicht in het gebruik van de faciliteiten vergroten uw grip en leiden tot kostenbesparingen.

U wilt flexibel en efficiënt omgaan met uw ruimtes, werkplekken en faciliteiten. Dat kan uitstekend met behulp van de module Ruimtebeheer van FMIS WISH!

Door de slimme inrichting van de module Ruimtebeheer en de doordachte koppelingen met uw data wordt u soepel door het reserveringsproces van ruimtes, werkplekken en faciliteiten geleid. Door te werken vanuit een duidelijke vastgoedstructuur kunnen uw facilitaire processen eenvoudig worden geautomatiseerd. Middels handige wizards, pop-ups, e-mailfuncties en ingebouwde zoekfuncties worden de vele reserveringsmogelijkheden binnen uw organisatie gestroomlijnd. De module is praktisch ingericht en dat maakt het reserveren tot een eenvoudige handeling. Binnen één reserveringspagina kunt u naar alle functionaliteiten navigeren. Onze software oplossing Ruimtebeheer biedt u rapportages en analyses, die uw processen ondersteunen en uw inzicht vergroten.

Kijk voor meer  informatie op module Ruimtebeheer en vraag geheel vrijblijvende een demonstratie aan.