Het meest duurzame  en energiebesparend gebouw van Europa.

Voor  het beheer van het eigen vastgoed en onderhoud neemt het high tech bedrijf Ventomatic Group vanaf februari 2017 een softwarelicentie van FMIS WISH af. Het hoofdkantoor van de Vencomatic Group is gevestigd op de Venco Campus in Eersel. Dit eivormige gebouw is het meest duurzame en energiebesparende industriële gebouw in Europa en benadrukt daarmee het innovatieve karakter van het bedrijf. De Vencomatic Groep heeft daarnaast ook vestigingen in Brazilië, China, Spanje en Maleisië.

Vencomatic Group eivormig hoofdkantoor

Vencomatic Group eivormig hoofdkantoor

De Vencomatic Group met 350 medewerkers biedt een volledig assortiment van innovatieve systemen voor de inrichting van moderne pluimveebedrijven over de hele wereld.

Inrichting en opleiding WISH Vastgoedbeheer en Meerjarenonderhoud

Met behulp van de WISH softwaremodulen Vastgoedbeheer en Meerjarenonderhoud stelt Ventomatic haar eigen meerjarenonderhoudsplanningen op. Nadat het vastgoedbeheer is ingericht  wordt de vastgoedverantwoordelijke in een korte cursus opgeleid in het gebruik van de WISH module Meerjarenonderhoudsplan. Ook na deze implementatie staan onze adviseurs met raad en daad klaar voor Ventomatic!

Geïnteresseerd?

Ga voor meer informatie naar software voor het  Meerjarenonderhoudsplan
Of vraag geheel vrijblijvend een gesprek of demonstratie aan via contact of bel 073-6444644