De Vughtse zorgorganisatie Vughterstede beheert voortaan haar verhuuradministratie met onze software FMIS WISH Verhuurbeheer.

Over Vughterstede

Stichting Vughterstede is dé organisatie voor ouderenzorg in Vught. Zij beheert de locaties Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth. Nieuw in 2019 zijn 36 nieuwbouwappartementen aan de Merpatistraat in Vught.

Zorgorganisatie Vughterstede gebruikt WISH Verhuurbeheer

> www.vughterstede.nl

Groei

Stichting Mariënhoven is de onroerendgoedorganisatie voor Vughterstede. Deze partij was op zoek naar een klantvolg- en verhuursysteem voor de bestaande en nieuwe woningen. Veel gebeurde voorheen nog handmatig en met behulp van Excel-bestanden. De groei zorgde ervoor dat ze op zoek gingen naar een softwarepakket. Onder meer het wachtlijstbeheer vormde een steeds grotere uitdaging.

Automatisering

WISH Verhuurbeheer automatiseert vele taken in de verhuuradministratie van Vughterstede/Mariënhoven. Zo krijgt de organisatie meer zicht in de wachtlijsten. Huurders en wachtenden blijven gemakkelijker op de hoogte met automatisch gegenereerde brieven en e-mails. En dankzij heldere rapportages krijgt Vughterstede de beschikking over veel meer managementinformatie. Zo houdt de stichting ook in deze groeifase grip op haar vastgoed.

 

Verhuur van zorgvastgoed

De software WISH Verhuurbeheer is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Hierdoor sluit deze precies aan op de wensen van Mariënhoven, maar ook van andere zorginstellingen. Benieuwd of het ook de oplossing is voor uw verhuuradministratie?

Neem contact met ons op