van MJOP naar DMJOP met FMIS WISH

Video ‘Op weg naar DMJOP met WISH’

Graag delen we op deze plek onze nieuwste video over onze nieuwste belangrijke ontwikkeling. Deze video toont in een paar minuten hoe je met FMIS WISH op weg kunt zijn naar een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP). We hebben namelijk in onze software een Wizard gebouwd voor de Erkende Energiebesparende Maatregelen. Daarmee wordt het plannen en begroten van de duurzaamheidsmaatregelen een stuk gemakkelijker. Hoeveel CO2-uitstoot en energie u bespaart met uw maatregelen? Ook dat laat onze software zien! Geen losse Excels, maar toekomstbestendige vastgoed software. Om vele jaren vooruit te denken, te beslissen en bij te sturen in onderhoud en verduurzaming!

Wij van Facility Kwadraat zijn mensen van de praktijk en weten tot in de detail wat onze klanten nodig hebben voor meerjarenonderhoud.

Een duurzaam onderhoudsplan

Op weg naar een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) met FMIS WISH. De ingebouwde Erkende Energiebesparende Maatregelen-Wizard maakt plannen gemakkelijk. Hoeveel CO2-uitstoot en energie u bespaart? Ook dat laat WISH zien!

Bekijk de video.

Vraag een demo WISH aan

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem